2. HRL – JUG Makarani unatoč porazu pokazali dobru igru

2. HRL – JUG Makarani unatoč porazu pokazali dobru igru
Na gostovanju u Vodicama rukometaši Kingtradea odigrali su dobro prvo poluvrijeme protiv domaće momčadi, a najbolji pokazatelj toga je i rezultat sa kojim se otišlo na odmor (16 : 19). I početak nastavka protekao je u nadmoći igrača Stipe Urlića, no nakon 45. minuta igre stvari su se počele mjenjati. Domaći su prebacili u brzinu više te dostigli prednost gostiju. U zadnjih petnaestak minuta Vodice su preokrenule rezultat, Goreta i Kopi bili su nezaustavljivi i najzaslužniji su za slavlje svoje momčadi. Po broju postignutih pogodaka (68) vidljivo je da su jedni i drugi više pažnje posvetili napadu nego obrani, na kraju su gledatelji zadovoljni otišli kućama jer su vidjeli efikasnu igru oba sastava. Makarani su prikazali dobru igru u Vodicama i nemaju za čime žaliti, Niko i Marino Urlić, Brozović, Pivac, Stakić kao i ostali igrači Kingtradea zaslužuju samo pohvale za prikazanu igru na „vrućem“ terenu domaće momčadi.

Jakov Kovačević

VODICE   -   KINGTRADE   36   :   32     (16 : 19)

Kingtrade: Maslać, Raffanelli, Šimić, Ivanić 1, Jurjević, Pivac 5, Mustapić 1, N. Urlić 5, Glavinić, Begović, Brozović 6, Lozina 2, Stakić 4, M. Urlić 8.Trener: Stipe Urlić.

Sedmerci: Vodice 1/1, Kingtrade 5/4.

Rezultati: Korčula – Opuzen 26 : 16, Trilj – Kamičak 29 : 32, Balić/Metličić – Jelsa 32 : 17, Vodice – Kingtrade 36 : 32.

Poredak: Metličić/Balić 34, Kamičak 21, Zadar 19, Korčula 14, Vodice 12, Kingtrade 7, Opuzen 6, Jelsa 5, Trilj 4.

 

Print Friendly, PDF & Email

Sva prava na tekstove i slike pridržava gradsko glasilo Makarsko primorje.

Na vrh