Vi ste ovdje:Početna » Naglaseno » POD BUDNIM OKOM IVANA GUDELJA Razvojni trening mladih nogometaša na makarskom terenu

POD BUDNIM OKOM IVANA GUDELJA Razvojni trening mladih nogometaša na makarskom terenu

POD BUDNIM OKOM IVANA GUDELJA Razvojni trening mladih nogometaša na makarskom terenu
Na terenu s umjetnom travom na Gradskom sportskom centru Makarska prvi put su održani razvojni trening i utakmica NC Omiš-Makarska kojeg čine klubovi Jadran – Tučepi, Zmaj-Makarska, Urania-Baška Voda, Omiš, i Orkan-Dugi Rat. Talent program za djecu rođenu 2007. godine okupio je 18 dječaka.

Trening je vodio mentor NS Omiš-Makarska i voditelj Zmajeve škole nogometa prof. Darko Vlatković, a asistirali su mu trener mladih igrača Orkana Leo Mimica i trener pionira Zmaja Ivan Carević. Sve to pratio je koordinator NC Omiš-Makarska Branko Šušnjara te koordinator NSŽSD Tiho Trogrlić. Bio je tu i glavni inspektor NSŽSD prof. Zdravko Marić koji je i inicijator ovog programa.

Razvojni trening pratio je izbornik U-19 reprezentacije Hrvatske i predsjednik stručne komisije NSŽSD Ivan Gudelj.

- Svi dječaci pokazali su iznimne vještine i znanje baratanja loptom te učili novine koje će im poslužiti u daljnjem napredovanju. Uz natjecanja NC u Dugopolju NSŽSD proširio je aktivnosti i na treninge unutar nogometnih centara, a što je pokazatelj jednog novog i još aktivnijeg pristupa u razvoju talentiranih mladih nogometaša – izjavio je mentor NS Omiš-Makarska prof. Darko Vlatković.

 

J. K./IvoR

Print Friendly

Sva prava na tekstove i slike pridržava gradsko glasilo Makarsko primorje.

Na vrh