Noć Zelenke: Drugačija regulacija prometa na Trgu Kobaca 10. kolovoza

NaTrgu Kobaca u subotu će se održati tradicionalna manifestacija „Noć Zelenke“ kojom domaćini u organizaciji Turističke zajednice i Grada Makarske žele dobrodošlicu svojim gostima.

Nema dvojbe kako će i ovogodišnja, treća ‘Noć Zelenke’ s početkom u 21 sat, a kojom se domaćini predstavljaju svojim gostima, obilovati zabavom, druženjem i guštanjem u ovdašnjim specijalitetima. Poznati kao dobri domaćini, iznajmljivači sa Zelenke koji predstavljaju najjaču snagu u privatnom smještaj, zasigurno će se potvrditi i ovaj put. Druženje će glazbom uljepšati Gradski zbor Makarska, Roso bend, a gostuje i KUD „A.G.Matoš“ iz Tovarnika kao i pjevačica iz Poljske, doznajemo u TZ grada Makarske. Domaćini pozivaju sve da se zajedno provesele.

Promet je tog dana, 10. kolovoza, već od 16 na Trgu Kobaca zatvoren za sva vozila! Zbog održavanja manifestacije ‘Noć Zelenke’ u subotu od 16 sati Trg Kobaca bit će zatvoren za sav promet kao i pristupne ulice. Vlasnici automobila, kako smo obaviješteni iz Gradskog centra „Osejava“, mole se da izvrše premještaj svog vozila s Trga, jer će to u protivnom izvršiti parking služba o trošku vlasnika! Također, mole se vozači da u navedeno vrijeme koriste alternativne pravce.

 J.Glučina / Foto MP    

Print Friendly, PDF & Email

Sva prava na tekstove i slike pridržava gradsko glasilo Makarsko primorje.

Na vrh