HRVATSKO KICKBOXING PRVENSTVO ZA MLADE Sara Boban i Toni Ursić prvaci Hrvatske

HRVATSKO KICKBOXING PRVENSTVO ZA MLADE Sara Boban i Toni Ursić prvaci Hrvatske
Opatija je bila domaćin kickboxing prvenstva Hrvatske za mlade kadete do 13 godina i juniore do 19 godina. Na njemu su nastupila 64 kluba s oko 330 boraca mladih boraca. Među njima bili su i borci KBK Mawashi iz Makarske koji su osvojili dvije zlatne medalje.

Sara Boban je nastupila u težinskoj kategoriji do 32 kg i s tri uvjerljive pobjede postala nova prvakinja Hrvatske, te je ovim uspjehom postala i reprezentativka Hrvatske. Sari je tek devet godina i time je njezin uspjeh još veći. Toni Ursić se borio u težinskoj kategoriji do 37 kg te je također upisao tri pobjede i osvojio zlatnu medalju. Ovim uspjesima Sara i Toni osigurali su odlazak na prvenstvo Europe koje će se održati krajem kolovoza u Mađarskom Gyoru.

Za makarski klub u Opatiji još su nastupili Mia Vranješ u težinskoj kategoriji do 37 kg, a porazom u drugoj borbi nije uspjela doći do medalje. Među juniorima natjecao se David Jozipović u težinskoj kategoriji ndo 74 kg te doživio poraz u prvom kolu. Ovi najnoviji uspjesi mladih boraca Mawashija potvrda su kvalitetnog rada njihovih trenera Petra Gazilja i Zvonimira Bobana koji su ih i predvodili makarske borce u Opatiji.

 

 

J.K./Mawashi

Print Friendly, PDF & Email

Sva prava na tekstove i slike pridržava gradsko glasilo Makarsko primorje.

Na vrh