KANDIDATI LISTE HDZ-A ZA EU PARLAMENT NA PREDSTAVLJANJU U MAKARSKOJ ‘Lista broj 9 je pobjednička jer se temelji na vrijednostima, znanju i vjeri’

KANDIDATI LISTE HDZ-A ZA EU PARLAMENT NA PREDSTAVLJANJU U MAKARSKOJ ‘Lista broj 9 je pobjednička jer se temelji na vrijednostima, znanju i vjeri’
Kandidati HDZ-a za Europski parlament nositelj Liste broj 9 Karlo Rassler, Sunčana Glavak, Marijana Balić, Stjepan Ribić, Danijel Marušić, Stjepan Adanić, u pratnji županijskih dužnosnika predvođenih Antom Sanaderom, predsjednikom županijskog HDZ-a, danas su u Makarskoj predstavili program za EU izbore, a pod motom ‘Hrvatska za generacije’.

Kandidati HDZ-a za EU parlament, a u Makarskoj je bio zeleni tim, prvo su se družili sa stranačkim kolegama, simpatizerima i građanima na Trgu 156. brigade Hrvatske vojske, a potom prošetali rivom i fotografirali se u blizini Spomenika prvom hrvatskom predsjedniku dr. Franji Tuđmanu.

U hotelu Miramare, gdje je održano predstavljanje kandidata, nakon pozdravne riječi voditeljice programa Martine Mustapić, državne himne i odavanja počasti preminulim članovima HDZ-a i hrvatskim braniteljima, dobrodošlicu je zaželio gradonačelnik i predsjednik makarskog HDZ-a Jure Brkan. – Ovo je pobjednička lista i nikada lakše neće biti osvojiti mandate za EU parlament -istaknuo je Brkan.

Pročitavši svih 12 imena s liste broj 9 Ante Sanader je naglasio da su kandidati najbolji ljudi od najboljih koje HDZ ima. -To su mladi ljudi, dokazani u poslu i karijerama, imaju znanje i iskustvo kako Hrvatsku zastupati u Europskom parlamentu – poručio je Sanader.

- Našu listu od ostale 32 liste razlikuju tri vrijednosti. Naš program se temelji na hrvatskoj povijesti, kulturi, baštini. Imamo znanje kako privući sredstva EU, a do sada je Hrvatska dobila 14,5 milijardi eura prihoda. Treća ključna razlika je vjera da možemo uspjeti usprkos problemima u kojima se nalazimo. Uvijek kada smo se držali zajedno, smo pobjeđivali. Ovi izbori odlučuju o budućnosti Europe, Hrvatske i Makarske. Moramo se pripremiti za Europu nove generacije – istaknuo je nositelj liste HDZ-a za EU parlament Karlo Rassler. Pozvao je članove HDZ-a da animiraju prijatelje i poznanike da izađu na izbore 26. svibnja i daju svoj glas za HDZ.

Sunčana Glavak je izrazila zadovoljstvo što na jesen Makarska dobiva fakultet turizma i ugostiteljstva, a Kotišina revitalizacijom Kaštela kulturni objekt, te je najavila da će nakon pobjede ubrzo posjetiti Makarsku ponovno.

 

 

J. Morović/IvoR

Print Friendly, PDF & Email

Sva prava na tekstove i slike pridržava gradsko glasilo Makarsko primorje.

Na vrh