ZLATOUSTI NA CRVENOM TEPIHU U svijet krenuli i kroz svoju strip priču Super Gűnther

ZLATOUSTI NA CRVENOM TEPIHU U svijet krenuli i kroz svoju strip priču Super Gűnther
Nepredvidljivo, zabavno, ali lucidno kako to samo Zlatousti znaju podarili su još jedan projekt koji je po svojoj posebnosti zaslužio crveni tepih. Promovirali su svoj prvi strip, a zamišljen odlazak u svijet junak Super Gűnther, kako je i planirano, imao je na crvenom tepihu. Jedino što je kiša omela da se zamišljena scena nije mogla postaviti vani već se sve odvijalo u dvorani Arte.

Zlatousti i njihovi prijatelji tako u rukama imaju svoj prvi strip u kojem 16 junaka, inače članova lutkarske i glumačke udruge, žive priču Makarske koja će se po njima dogoditi za pola stoljeća, a teme razgovora protagonista stripa su betonizacija, iznajmljivanje,..

Ideja i tekst stripa na 16 stranica, u nakladi od 500 komada na formatu A-4, su djelo Davora Šegote, Tonči Andrijašević potpisuje foto i obradu, a Nina Šegota završnu obradu. Promocija stripa imala je i glazbenu dimenziju jer je popraćena kulisom skladanom samo za makarskog Super junaka.

-Zahvaljujemo svima koji su na bilo koji način pridonijeli realizaciji ovog foto stripa, kaže Davor Šegota, zadovoljan večeri koja je iznjedrila Super Gűnthera i obogatila priču Zlatoustih koja nastavlja teći. Poručuje svima koji žele obogatiti  biblioteku stripom Zlatoustih da primjerak mogu kupiti u Turist birou.

 

 

 

J. Morović/IvoR

 

Print Friendly, PDF & Email

Sva prava na tekstove i slike pridržava gradsko glasilo Makarsko primorje.

Na vrh