ZA JUDAŠE MAKARSKE ODLIČAN VIKEND Slavili u Kaštel Sućurcu i Zagrebu

ZA JUDAŠE MAKARSKE ODLIČAN VIKEND Slavili u Kaštel Sućurcu i Zagrebu
Članovi Judo kluba Biokovo su uspješno nastupili na tri natjecanja.U Kaštel Sućurcu nastupilo je devet članova  na Međunarodnom judo turniru Memorijal Mario Zebić 2019. U konkurenciji od 340 natjecatelja, iz 23 kluba, iz 4 države, borci JK Biokovo su osvojili 7 medalja, od toga 1 zlatnu, 2 srebrne i 4 brončane. Prvo mjesto je osvojila Iva Borić. Drugi su bili David Vela i Bariša Talijančić, dok su treće mjesto osvojili Tin Šalinović, Adrian Jakir, Dea Radomiljac i Julijan Talijančić. Osim njih na turniru u Kaštelima su nastupili  Jure Nižić i Antonio Vuinac.

Četiri judašice nastupile u Dugavama, na međunarodnom judo turniru Kup Dugava 2019. Na turniru je nastupilo 450 judaša, iz 36 klubova, iz 5 država. Borkinje JK Biokovo su nakon odličnih borbi, osvojile 4 medalje, od toga 2 zlatne, 1 srebrnu i 1 brončanu. Prva mjesta su osvojile Iva Sokol i Sanja Puharić. Drugo Petra Suvajdžić, dok je treća bila Matea Šimić.

Odličan natjecateljski vikend za klub, u nedjelju je zaokružila Vanessa Rogga, koja je u Zagrebu osvojila drugo mjesto na Studentskom prvenstvu Hrvatske.

 

J.M./JK

Print Friendly, PDF & Email

Sva prava na tekstove i slike pridržava gradsko glasilo Makarsko primorje.

Na vrh