RAGBI KLUB “MAKARSKA RIVIJERA” Igrali u čast Veselku Šimiću

RAGBI KLUB “MAKARSKA RIVIJERA” Igrali u čast Veselku Šimiću
Pored Međunarodnog dječjeg turnira 2. Memorijala Veselko Šimić koji se ovog vikenda igrao na Gradskom sportskom centru Makarska, ragbi su igrali i seniori. Osim  što su pobjedom 24:5 u utakmici protiv Invictus Dubrovnika osigurali finale 2 lige prvenstva Hrvatske Makarska je i tek kako imala razloga za slavlje.

Pomlađena ekipa seniora uz 3 iskusnija suigrača i vodstvo trenera\igrača L. Kovačića prošetala je turnirom 4. kola Adria 7s međunarodnog natjecanja te u zadnjem kolu ipak potvrdila kako će prijelazni pehar još jednu godinu krasti vitrine Makarskog kluba.

Rezultatima 10:7 protiv Hercega iz Mostara, 20:0 protiv Invictus Dubrovnika i 17:7 protiv Arsenala iz Tivta, osigurali su nove vrijedne bodove te zasjeli na vrh same tablice s 42 osvojena boda ispred drugoplasiranog Arsenala, trećeplasiranog Hercega te četveroplasiranog Dubrovnika i petoplasirane Neretve.

Veliki je ovo uspjeh mlade seniorske ekipe koja će ovaj uvod iskoristiti kao pripremu za Prvenstvo Hrvatske u ragbiju 7. koje je na rasporedu krajem svibnja.

 

J.M./RK

Print Friendly, PDF & Email

Sva prava na tekstove i slike pridržava gradsko glasilo Makarsko primorje.

Na vrh