PIONIRI I KADETI ZMAJA Slavili protiv Junaka

PIONIRI I KADETI ZMAJA Slavili protiv Junaka
Pioniri i kadeti Zmaja na domaćem su terenu odigrali prvenstvene utakmice NS Split, a i jedni i drugi slavili su istim rezultatom. Prvo poluvrijeme utakmice domaćih pionira i gostujućeg Junaka završilo je bez pogotka, Lovre Čović u nastavku susreta doveo je Zmaj u početno vodstvo, a do kraja susreta još su mrežu Sinjana pogađali Žamić i Botica. Andriji Botici bio je ovo trideset peti prvenstveni pogodak i vodeći je strijelac lige.

Kadeti nastavljaju niz dobrih igara i pobjeda, igrače Petra Talajića u početno vodstvo doveo je Frano Ivanda u 35. minuti utakmice. U nastavku su mrežu vratara gostiju Maleša još tresli Karlo Antunović i Matej Mihaljević za visokih 3:0.

Na prvenstvenoj ljestvici pionira na prvom mjestu je sastav Splita koji je osvojio 74 boda, peto mjesto dijele Hajduk II. i Zmaj koji su osvojili po 52 boda. Kadeti Adriatica na vrhu su tablice sa 76 osvojenih bodova, šezdeset pet bodova osvojio je Zmaj koji su mu donjeli četvrto mjesto na tablici.

Pioniri: Zmaj – Junak     3   :   0   (0 : 0)

Zmaj: Ivanac, Puljić, Jelavić, Brečić, Biličić, Nikolić, Lekaj, Žamić, Opačak, L. Čović, Botica (još su igrali: Lelas, Glavota, Kostanić, Čović, Vukojević). Trener: Ivan Carević.

Kadeti: Zmaj   -   Junak   3  :   0     (1 : 0)

Zmaj: Marinović, Filipović, Mravičić, Alilović, Lelas, Rakić, Lasić, K. Antunović, Ivanda, Lulić, Mihaljević (još su igrali: Bijelić, I. Antunović, Puharić, Vladić, Rašić, Đinkić, Rudelj). Trener: Petar Talajić.

 

Jakov Kovačević

 

 

 

Print Friendly, PDF & Email

Sva prava na tekstove i slike pridržava gradsko glasilo Makarsko primorje.

Na vrh