PREDSJEDNIK GO HDZ -A MAKARSKE JURE BRKAN Pozvao birače da izađu na izbore za EU parlament i povjerenje daju listi broj 9.

PREDSJEDNIK GO HDZ -A MAKARSKE JURE BRKAN Pozvao birače da izađu na izbore za EU parlament i povjerenje daju listi broj 9.
U sklopu izbora za Europski parlament, koji će se održati u nedjelju 26. svibnja, na gradskoj rivi Mladež HDZ-a pozvala je birače, osobito mlade u Makarskoj da se u što većem broju odazovu izborima za EU parlament. Članovi Mladeži su građanima dijelili promidžbeni materijal liste kandidata HDZ-a za EU parlament pod geslom: “Hrvatska za generacije”. Predsjednik GO HDZ-a Makarske, Jure Brkan, inače makarski gradonačelnik, je istaknuo značaj EU izbora za grad Makarsku i Republiku Hrvatsku.

“U EU parlamentu se odlučuje mnogo stvari i zato pozivam sve građane i građanke da iziđu na izbore. Također ih pozivam da izaberu najbolju listu na ovim izborima, a to je lista br. 9., lista HDZ-a. Napominjem da HDZ ide samostalno na izbore i da je na listu uključio razne profile raznih generacija koji će zastupati interese svih građana RH. Posebno nas veseli što je na toj listi i naš Domagoj Marojević- čovjek koji je na čelu Lučke uprave Splitsko-dalmatinske županije i zahvaljujući kojemu je Makarska dobila i lukobran, a sada je u tijeku i nabava za rekonstrukciju Marinete i glavnoga mula.”

 

 

J.G. /IvoR

 

Print Friendly, PDF & Email

Sva prava na tekstove i slike pridržava gradsko glasilo Makarsko primorje.

Na vrh