CAREVA VEČERA DONIJELA KRALJEVSKU ATMOSFERU Sa Zlatoustima na premijeri u publici slavio Apfel Novo vrijeme

CAREVA VEČERA DONIJELA KRALJEVSKU ATMOSFERU Sa Zlatoustima na premijeri u publici slavio Apfel Novo vrijeme
Toliko priželjkivanu ‘Carevu večeru’, premijeru nove predstave Zlatoustih kao da je i vrijeme prepoznalo podarivši lijepo proljetnu večer. Tristotinjak zaljubljenika u kazalište je na Ljetnoj pozornici Gradskog kina s nestrpljenjem iščekivala početak komedije na tekst Francisa Vebera koju je adaptirao i redateljski potpisuje Davor Šegota. Lorenco Laušić i Toni Pašalić, u glavnim ulogama, te još šest članova Lutkarskog društva, strasno i predano su pristupili povjerenom, nimalo lakom zadatku, do te mjere da je gotovo dvosatna komedija odigrana u dahu.

Uz makarsku publiku draž večeri je bilo vidjeti u gledalištu malonogometne prvake Apfel Novo vrijeme. Igrači i vodstvo kluba nije skrivalo zadovoljstvo kulturnim užitkom na koje će ih podsjećati uspomena. Zlatousti su im kao svoju čestitku potvrde prijateljstva i zlata sportske sezone darovali sliku autora Gorana Novovića, a koja kroz ambleme ove dvije makarske udruge je pečat razumijevanja i podrške. Novo vrijeme Apfel je kao svoj trag uručilo loptu s potpisima igrača.

-Prezadovoljan sam premijerom. Sve je bilo kako smo zamislili, i svakim igranjem ćemo biti sve bolji – komentirao je Davor Šegota, uz poziv svima da se ponovno vide 5., 7., i 9. lipnja na istom mjestu, u isto vrijeme. Budući da vlada veliko zanimanje za predstavu preporučuje na vrijeme kupiti ulaznice u Turist birou.

 

 

J.Morović/IvoR

Print Friendly, PDF & Email

Sva prava na tekstove i slike pridržava gradsko glasilo Makarsko primorje.

Na vrh