JOŠ DANAS MOGUĆE PRIJAVE ZA NEZAPOSLENE MLADE Javni poziv za učlanjenje u Klub za zapošljavanje – JobClubs „Adrion“

JOŠ DANAS MOGUĆE PRIJAVE ZA NEZAPOSLENE MLADE Javni poziv za učlanjenje u Klub za zapošljavanje – JobClubs „Adrion“
Pozivaju se nezaposlene mlade osobe do 29 godina starosti na iskazivanje interesa za sudjelovanje u projektu „JobclubsAdrion – uđi i Ti u svijet rada! čiji je nositelj Lokalna akcijska grupa Adrion, a partneri Grad Makarska, Splitsko – dalmatinska županija, Grad Omiš, Grad Vrgorac, CEDRA te Pučko otvoreno učilište Imotski. Opći cilj je doprinijeti povećanju zapošljivosti nezaposlenih mladih do 29 godina koji spadaju u ranjivu skupinu prema Strategiji razvoja ljudskih potencijala 2014.-2020. na području Splitsko-dalmatinske županije. Specifični cilj je osigurati podršku mladim nezaposlenima pokretanjem klubova za nezaposlene. Projektom će se mlade nezaposlene osobe pripremiti za tržište rada.

Mladi će polaziti trotjedne radionice gdje će naučiti gdje i kako pretraživati oglase za posao, kako napisati kvalitetan životopis, molbu, predstaviti se poslodavcu, komunikacijske vještine i sl. Inovativni pristup projekta osiguran je kroz speeddating koji će pružiti priliku mladima da se predstave poslodavcima kako bi stečena znanja i vještine mogli izravno primijeniti te odmah dobiti povratnu informaciju, ali i mogućnost zaposlenja za vrijeme trajanja projekta

Na ovaj poziv mogu se javiti nezaposlene punoljetne osobe s srednjoškolskim, višim ili visokim obrazovanjem, uključujući mlade koji nisu u evidenciji HZZ-a, niti u sustavu obrazovanja i treninga (NEET skupina).

Svi zainteresirani svoj interes mogu iskazati pozivom na broj 021/608-411 ili osobno u sobi br. 14a u zgradi Grada Makarske (Obala kralja Tomislava 1), do 7. lipnja 2019.

Projekt JobclubsAdrion – uđi i Ti u svijet rada! sufinanciran je sredstvima Europskog socijalnog fonda u sklopu poziva Lokalne inicijative za poticanje zapošljavanja – faza III.

 

 

MP/arhiva MP

 

Print Friendly, PDF & Email

Sva prava na tekstove i slike pridržava gradsko glasilo Makarsko primorje.

Na vrh