KRAFTING Vojko V prvog dana zagrijao atmosferu, Cubismo na pozornici u subotu, a nedjelja u znaku TBF-a

KRAFTING Vojko V prvog dana zagrijao atmosferu, Cubismo na pozornici u subotu, a nedjelja u znaku TBF-a
Svatko tko želi ove dane kušati dobru pivsku ili drugu kapljicu, uživati u nečemu posebnom na trpezi ili se zabaviti dobrodošao je u Makarsku.

Svoja vrata u Parku fra Jure Radića otvorio je Krafting. U organizaciji makarske Turističke zajednice ovaj po mnogočemu poseban i nadasve zanimljiv festival i gastro manifestacija nudi pregršt iznenađenja sve do 9. lipnja, a lijep je početak turističke sezone.

Po mirisu i izgledu delicija lako je zaploviti u hrvatsku ravnicu jer je sve u znaku slavonske kuhinje. U to su se mogli uvjeriti svi koji su pohodili prvi Krafting, a među njima su bili gradonačelnik Jure Brkan i Hloverka Novak Srzić, direktorica Ureda makarske Turističke zajednice.

Pod budnim okom poznatog gastronoma Renea Bakalovića teško je odoljeti marendi i hrvatskim tapasima, a bogati stolovi svaki mami na svoj način jer posjetitelji mogu probati više od 90 različitih vrsta piva domaćih i stranih pivara, kušati gin specijalitete sedam različitih domaćih craft ginova, nazdraviti s nagrađivanim rakijama slavonskih delicija te prisustvovati kulinarskom show-u u kojem će nam svoje umijeće predstaviti gostujući master-chefovi Marin Rendić, Marko Palfi i Christian Misirača.

Atmosferu prve večeri zagrijao je Vojko V, subota je za znaku Cubisma, a Krafing spušta zastor koncertom TBF-a.

 

 

J. Morović/IvoR

Print Friendly, PDF & Email

Sva prava na tekstove i slike pridržava gradsko glasilo Makarsko primorje.

Na vrh