ZLATO ZA DVADESETI ROĐENDAN Borci Mawashija najuspješniji na Makarska Sumper Cupu

ZLATO ZA DVADESETI ROĐENDAN Borci Mawashija najuspješniji na Makarska Sumper Cupu
U dvorani na Gradskom sportskom centru u Makarskoj održan je drugi Međunarodni turnir u kick boksu pod nazivom Makarska Sumper Cup 2019. na kojem je nastupilo 195 natjecatelja iz 19 klubova Hrvatske i Bosne i Hercegovine. Svečano otvaranje turnira popraćeno je velikim pljeskom i bilo je na visokoj razini. Na otvaranju natjecanja sudionike su pozdravili gradonačelnik Makarske Jure Brkan i njegov zamjenik Dražen Nemčić, zatim načelnik sektora za šport središnjeg državnog ureda Darko Vučić te izvršni direktor WAKO svjetske federacije Romeo Deše te Stipan Stanić, predsjednik BKB Mawashi. Za makarski klub je nastupilo 17 mladih boraca koji su zaslužni što je ukupna pobjeda na turniru otišla u ruke Mawashija. Učenici Pere Gazilja i Zvonimira Bobana bili su najbolji na turniru u PR disciplini i LC disciplini. Nastupom u sve tri tatami discipline. Point fighting, Light concact i Kik light makarski borci osvojilki su 10 zlatnih, 14 srebrenih i 15 brončanih medalja.

Zlatni su bili: Cvita Crljen, Lucija Brbić, Sara Boban, Mia Vranješ, Toni Ursić, Leon Nola, Mateo Turić, David Jozipović i Filip Grabovac.

Srebrene medalje osvojili su: patricia Gazilj, Gabrijela Šumelj, Matea Gazilj, Marko Zelić, Sara Boban, Lucija Tomašević, Lana Grbavac, Paula Burić, Filip Grabovac, Mateo Turić,David Jozipović i Mladen Sikirica.

Brončana odličja primili su: Gabrijela Šumelj, Matea Gazilj, Toni Mendeš, Petra Prlac, Toni Ursić, Bartul Gavić, Marko Zelić, Mia Vranješ, Gabrijela Tomašević, Lana Grbavac, Paula Burić i Ivan Mustapić.

Najbolji u PF bili su Lucija Burić, Sara Boban, Leon Nola, u LE David Jozipović.

Ovaj turnir je obilježio i prvih dvadeset godina postojanja makarskog KBK Mawashia, a što mu daje još veću važnost. Kilometri putovanja, poraza i pobjeda, odricanja, bezbroj odličja i svjetskih dostignuća, više stvorenih svjetskih i europskih prvaka … to je sve KBK Mawashi Makarska.

Osnivač kluba, četverostruki svjetski prvak, trener Pero Gazilj bio je izuzetno zadovoljan sa ostvarenim rezultatima svojih boraca i najavio još veći dolazak klubova na turnire koji slijede. Nakon završetka turnira u disco klubu Petar Pan proslavljena je dvadesetogodišnjica kluba, a tom prilikom je Gazilj uručio prigodna priznanja i zahvalnice dugogodišnjim prijateljima kluba.

 

Jakov Kovačević/IvoR

Print Friendly, PDF & Email

Sva prava na tekstove i slike pridržava gradsko glasilo Makarsko primorje.

Na vrh