HLOVERKA NOVAK SRZIĆ O KRAFTINGU ‘Makarska ima jedinstven festival, posjetilo nas je šest tisuća ljudi, dogodine još jači’

HLOVERKA NOVAK SRZIĆ O KRAFTINGU ‘Makarska ima jedinstven festival, posjetilo nas je šest tisuća ljudi, dogodine još jači’
Koncertom Makaranima dragog TBF-a, a koji je kao što su to i prethodna dva dana dobru atmosferu donijeli Vojko V i Cubismo, ugašena su svjetla u Parku fra Jure Radića i svoj zastor je spustio prvi makarski Krafting.

Publika, od djece do starijih sugrađana i gostiju, festivalu i gastro manifestaciji daju najveće ocjene.

- Ideja je super, šušur u kojem je svatko mogao naći nešto za sebe. Ambijent kao stvoren za ovako ljetno događanje. Event na ponos Makarskoj. Treba ih više – samo su neki od komentara. Ova trodnevna manifestacija veliki značaj ima i u turističkom pogledu jer ucrtava Makarsku na novoj karti prepoznatljivosti.

Hloverka Novak Srzić, direktorica makarske Turističke zajednice, sa svojim timom uložila je puno truda u organiziranje Kraftinga, a svojom nazočnošću doslovno je otvorila i zatvorila festival.

- Uistinu možemo biti zadovoljni drugim Festivalom kraf piva koji postaje tradicija. Ovogodišnji je bio bogatiji, a treći ćemo još više jačati. Nije mala stvar kada znate da je priredba privukla oko šest tisuća ljudi, i svi imaju pohvale. Lokacija u Parku fra Jure Radića pokazala se idealnom. U svakom slučaju Krafting je pun pogodak, dobar razlog za posjetiti Makarsku početkom lipnja – zaključuje Hloverka Novak Srzić.

 

 

 

J. Morović/IvoR

Print Friendly, PDF & Email

Sva prava na tekstove i slike pridržava gradsko glasilo Makarsko primorje.

Na vrh