VESLAČI BIOKOVA NA PERUČKOM JEZERU Ukupni pobjednici mini regate Dalmacije

VESLAČI BIOKOVA NA PERUČKOM JEZERU Ukupni pobjednici mini regate Dalmacije
2. MINI KUP REGATA

Uspjeh vrijedan divljenja ostvarili su veslači VK Biokova koji su nastupili na 2. mini regati kupa Dalmacije održanoj u Vrlici na Peručkom jezeru.

-Uvjeti za veslanje na jezeru bili su idealni, napominje Luka Srzić trener makarskog kluba, a na regati su nastupili natjecatelji iz svih klubova Dalmacije uključujući i susjednu Ramu iz Bosne i Hercegovine. Veslači Biokova postigli su zasad najbolje rezultate u ovoj sezoni nastavlja Srzić, a s osvojenih 16 medalja, od toga 7zlatnih, 7 srebrenih i 2 brončane više smo nego zadovoljni. Uz to su kadeti Biokova osvojili pehar za ukupnog pobjednika u svojoj kategoriji dok su juniori bili ukupni pobjednici u kategoriji juniora B, kaže Srzić.

Zlatne medalje su osvojili: Helena Glavina (samac, kadetkinje), Jure Čović i Marko Šarić (dvojac kadeta B), Đana Srzić (samac juniorke B), Lucija Visković (samac, juniorke), Helena Glavina i Lucija Usmiani (dvojac, kadfetkinje), Matej Barić i Matko Komljenović (dvojac juniori B)

Srebreno odličje dobili su: Matko Komljenović (juniori B), Neven Čulav i Marko Bakota (dvojac, kadeti), Lovro Lukinović i Neven Čulav (dvojac, kadeti), Zorana Čulav (samac, juniorke B), Ivana Šuta (samac, juniorke B), Neven Čulav (samac, kadeti), Marko Šariću i Božo Šuta (dvojac, kadeti B).

Brončani su bili Marko Vrančić (samac, kadeti B, Niko Čulav, Lovre Lukinović, Ivan Talaja, Marko Bakota i kormilar Nikola Katavić (četverac s kormilarom)

J. K./JK Biokovo

Print Friendly, PDF & Email

Sva prava na tekstove i slike pridržava gradsko glasilo Makarsko primorje.

Na vrh