POLICIJSKA POSTAJA MAKARSKA Natječaj za prijam pripadnika jedinica prometne mladeži (bobi)

POLICIJSKA POSTAJA MAKARSKA Natječaj za prijam pripadnika jedinica prometne mladeži (bobi)
Policijska postaja Makarska objavila je Natječaj za prijam pripadnika jedinice prometne mladeži(bobi) koji je otvoren do 18. lipnja.

- Objavljujemo natječaj za prijam u Prometnu jedinicu mladeži, za obavljanje poslova nadzora prometa u mirovanju i upravljanja prometom na raskrižjima i drugim potrebnim lokacijama, na području grada Makarska (5 bobija). Sukladno Pravilniku o programu i načinu osposobljavanja i djelovanja prometnih jedinica mladeži (NN 148/08), pripadnik prometne jedinice mladeži može biti učenik koji je navršio najmanje 16 godina života ili student primjeren u učenju, ponašanju i radu. Prednost imaju učenici 3. i 4. razreda srednje škole i studenti, koji poznaju strane jezike i imaju položen vozački ispit.

Uz zamolbu je potrebno dostaviti: kratki životopis (obvezno navesti kontakt broj telefona/mobitela), potvrdu o redovitom školovanju, presliku svjedodžbe zadnjeg završenog razreda (polugodišta) ili Indeksa, potvrdu od liječnika obiteljske medicine.

Zamolbe će se zaprimati od 10.6. do 18.6.2019., a potrebno ih je dostaviti osobno ili putem pošte na adresu: Policijska postaja Makarska,Ulica kralja Petra Krešimira IV. br. 4, Makarska.

Za sve informacije zainteresirani se mogu javiti na telefon 021 307-733. Nepotpune i nepravodobne zamolbe neće se uzeti u razmatranje, stoji u Natječaju koji potpisuje načelnik Postaje Geni Dropulić.

 

 

MP

 

Print Friendly, PDF & Email

Sva prava na tekstove i slike pridržava gradsko glasilo Makarsko primorje.

Na vrh