FRANE MUCIĆ, PREDSJEDNIK ŠPK BRILJANTIN ‘U Makarskoj će se 15. lipnja na 21. Međunarodnom turniru nadmetati 400 plesača’

FRANE MUCIĆ, PREDSJEDNIK ŠPK BRILJANTIN ‘U Makarskoj će se 15. lipnja na 21. Međunarodnom turniru nadmetati 400 plesača’
Makarska će u subotu biti u znaku plesa. Športski plesni klub Briljantin 15. lipnja u dvorani na Gradskom sportskom centru Makarska organizira 21. Međunarodni turnir u sportskim ST i LA plesovima. Na turniru će sudjelovati će više od 400 plesačica i plesača. Finalna natjecanja su u 19 sati.

- Sve je spremno. Plesni turnir organiziramo 21. godinu zaredom. Tim međunarodnim plesnim natjecanjem, inače najstarijim turnirom u Hrvatskoj i šire, Makarska se svakog lipnja upisuje u sportsku i kulturnu destinaciju – ističe Frane Mucić, predsjednik i trener Briljantina, organizator svih turnira u sportskim ST i LA plesovima. Otkriva da će boje Makarske braniti parovi Dora Sapunarić i Dominik Mucić te Anja Milunović i Antonio Sicilijani.

Nadam se da će dvoranu osim plesača ispuniti i ljubitelji plesa jer ovo je jedinstvena prigoda da se djeca i mladi potaknu i uključe se u naš klub i tako osmisle svoje slobodno vrijeme, a oni stariji vrate sjećanje na nekada popularne plesnjake – poručuje Mucić.

 

J.M./IvoR

 

 

Print Friendly, PDF & Email

Sva prava na tekstove i slike pridržava gradsko glasilo Makarsko primorje.

Na vrh