FRANE MUCIĆ, PREDSJEDNIK ŠPK BRILJANTIN ‘U Makarskoj će se 15. lipnja na 21. Međunarodnom turniru nadmetati 400 plesača’

Makarska će u subotu biti u znaku plesa. Športski plesni klub Briljantin 15. lipnja u dvorani na Gradskom sportskom centru Makarska organizira 21. Međunarodni turnir u sportskim ST i LA plesovima. Na turniru će sudjelovati će više od 400 plesačica i plesača. Finalna natjecanja su u 19 sati.

- Sve je spremno. Plesni turnir organiziramo 21. godinu zaredom. Tim međunarodnim plesnim natjecanjem, inače najstarijim turnirom u Hrvatskoj i šire, Makarska se svakog lipnja upisuje u sportsku i kulturnu destinaciju – ističe Frane Mucić, predsjednik i trener Briljantina, organizator svih turnira u sportskim ST i LA plesovima. Otkriva da će boje Makarske braniti parovi Dora Sapunarić i Dominik Mucić te Anja Milunović i Antonio Sicilijani.

Nadam se da će dvoranu osim plesača ispuniti i ljubitelji plesa jer ovo je jedinstvena prigoda da se djeca i mladi potaknu i uključe se u naš klub i tako osmisle svoje slobodno vrijeme, a oni stariji vrate sjećanje na nekada popularne plesnjake – poručuje Mucić.

 

J.M./IvoR

 

 

Print Friendly, PDF & Email

Sva prava na tekstove i slike pridržava gradsko glasilo Makarsko primorje.

Na vrh