DJEČACI HNK ZMAJ DAN NAKON DRAME KOD RIJEKE Sretno se vratili kući i treniraju

DJEČACI HNK ZMAJ DAN NAKON DRAME KOD RIJEKE Sretno se vratili kući i treniraju
Poslije prekida putovanja u Labin nakon što im se zapalio autobus kod Rijeke mladi nogometaši Zmaja i njihovi treneri sretno su se vratili u Makarsku.

Tri uzrasne kategorije zmajevih nogometaša (U-9, U-11, U-13) zajedno s trenerima Stipom Matešanom, Ivanom Carevićem, Emilijom Jerkovićem i voditeljem Škole nogometa Darkom Vlatkovićem u Labinu su trebali nastupiti na turniru domaćeg Rudara koji je stalni gost Zmajevih turnira, no putovanje je neočekivano prekinuto radi požara na autobusu u vlasništvu prijevozničke tvrtke Vir.

Darko Vlatković jutro nakon nesreće prenio nam je svoje dojmove, ali i mladih nogometaša: -Najbitnije od svega je to što nije bilo ozlijeđenih. Vozač i mi treneri učinili smo sve što je trebalo da dječaci na vrijeme izađu iz autobusa. Šok je svakako bio biti u blizinu autobusa koji gori, panike nije bilo ni u jednom trenutku. Zvali su nas brojni roditelji i kako svojoj djeci tako i nama davali podršku. U plamtećoj buktinji izgorjela je oprema kao i osobne stvari igrača. Već jutros smo se našli na Gradskom sportskom centru i igrači su izrazili želju za treningom.

Sportski direktor kluba Ivan Rašić naglašava:  – Hvala dragom Bogu što se nitko od naših igrača i trenera nije ozlijedio. Klub će u potpunosti snositi troškove izgorjele opreme i osobnih stvari igrača. Mi već tri godine surađujemo s tvrtkom Vir i u potpunosti smo zadovoljni njihovom uslugom. Zašto je došlo do požara na autobusu utvrdit će istraga, no nama je na kraju najvažnije da se nakon pretrpljenog šoka naši igrači osjećaju dobro.

J. K./IvoR

Print Friendly, PDF & Email

Sva prava na tekstove i slike pridržava gradsko glasilo Makarsko primorje.

Na vrh