DOGRADONAČELNIK NEMČIĆ DODIJELIO PRIZNANJA UČENICIMA Hvala vam, pronosite ime škole i Makarske

DOGRADONAČELNIK NEMČIĆ DODIJELIO PRIZNANJA UČENICIMA Hvala vam, pronosite ime škole i Makarske
- Želim čestitati nagrađenim učenicima, školama, njihovim mentorima, ravnateljima na vrijednim uspjesima koje su polučili učenici makarskih osnovnih i srednjih škola na županijskim i državnim natjecanjima. To je znak da se dobro radilo, da je pred ovim mladim ljudima, bogatih znanjem i sportskom kondicijom, svijetla budućnost – poručio je zamjenik gradonačelnika Dražen Nemčić, uručivši uspješnim učenicima priznanja te poklon- bonove. Čestitkama se pridružila Marina Andačić Krivić, savjetnica za predškolski odgoj obrazovanje i šport Grada Makarske, naglasivši kako niti jedan vrhunski rezultat ne dolazi bez učenja, truda i odricanja.

U ime Srednje škole fra Andrije Kačića Miošića ravnatelj Slavko Gudelj naglasio je da ovi vrijedni učenici pronose ime škole i Makarske. Gordana Tomić, u ime mentora Ive Selaka, Tine Granić, Antonija Đereka, Katje Grubišić, ustvrdila je da je rad s učenicima uistinu zadovoljstvo, a nagrade najbolje govore o uspjesima.

Pojedinačna priznanja uručena su Mati Bušeliću, Josipi Miočević, Andi Lalić, Kiari Dragičević, Katarini Prši, Niki Ćulavu, Nevenu Ćulavu, Luki Antoniju Selaku za osvojeno 1. mjesto na županijskoj smotri LiDraNo.

Petri Đurić za osvojeno 1. mjesto na županijskom natjecanju iz geografije i 1. mjesto na županijskom natjecanju iz kemije.

Ivani Herceg za osvojeno 1. mjesto na županijskom natjecanju iz talijanskog jezika.

Tanji Puharić za osvojeno 2. mjesto na državnom natjecanju komornih sastava HDGPP 2018. (mandolina).

Nini Đurić za osvojeno 1. mjesto na županijskom natjecanju iz geografije

Josipu Gnječu za osvojeno 1. mjesto na županijskom natjecanju iz njemačkog jezika

Marku Barbiru za osvojeno 3. mjesto na državnom natjecanju iz informatike

Kim Staničić za osvojeno 2. mjesto na državnom natjecanju iz matematike

Dominiku Šariću za osvojeno 1. mjesto na županijskom natjecanju iz matematike

Ivanu Niziću za osvojeno 3. mjesto na državnom natjecanju iz matematike

Josipu Srziću za osvojeno 1. mjesto na županijskom natjecanju iz informatike te 3. mjesto na državnom natjecanju iz matematike

Nini Roso za osvojeno 3. mjesto u pripremi slastica na državnom natjecanju učenika strukovnih škola WorldSkills Croatia.

Kim Staničić, Petra Đurić, Josip Srzić, u ime nagrađenih, zahvalivši Gradu Makarskoj koji je prepoznao njihove uspjehe poručili su da se s natjecanja kući uvijek vraćaju prepuni novog iskustva i uspomena. Zato savjetuju mladima da idu njihovim putem.

 

 

Jasna Morović/IvoR

 

 

Print Friendly, PDF & Email

Sva prava na tekstove i slike pridržava gradsko glasilo Makarsko primorje.

Na vrh