GRAD UPRILIČIO PRIJAM ZA SPORTSKE EKIPE Priznanja u rukama ženskog malonogometnog tima i odbojkašica OŠ Stjepana Ivičevića

GRAD UPRILIČIO PRIJAM ZA SPORTSKE EKIPE Priznanja u rukama ženskog malonogometnog tima i odbojkašica OŠ Stjepana Ivičevića
Ženski malonogometni tim Osnovne škole Stjepana Ivičevića osvojio je 1. mjesto na županijskom natjecanju, a ženski odbojkaški tim Osnovne škole Stjepana Ivičevića također 1. mjesto na županijskom natjecanju.

Na svečanom prijmu, koji Grad Makarska tradicionalno organizira svake godine za učenike koji su postigli najbolje rezultate na županijskim i državnim natjecanjima, na uspjesima je čestitao zamjenik gradonačelnika Dražen Nemčić, uručivši im priznanja. – Prenosim vam pozdrave gradonačelnika Jure Brkana. Svi smo ponosni na svoju mladost koja je uspješna u učenju, ali i na sportskom polju. Makarska za sada nema ženski futsal klub, ali vi ste udarili sigurne temelje da se to promijeni – poručio je Nemčić, čestitajući mentoru Mariju Pihleru rezultatima koje su postigle njegove sportašice.

Marina Andačić Krivić, savjetnica za predškolski odgoj, obrazovanje i šport, naglasila je kako je gradska vijećnica sada postala njihova. –Bez truda i odricanja ne bi postigli ovako izvrsne rezultate. Hvala vam na tome – kazala je.

Na priznanju je uz mentora Pihlera, koji je podsjetio da je u treniranju futsala naslijedio svog oca Gorana Pihlera, zahvalila ravnateljica škole Marica Gržić. Istaknula je da su vrata dvorane OŠ Stjepana Ivičevića otvorena ne samo učenicima već i udrugama, a to iziskuje i poboljšanje uvjeta treniranja.

Ženski malonogometni tim čine: BERTA KAPOVIĆ, ANĐLA KRISTINA SELAK, ANA STIPIČEVIĆ, HANA BEKAN, HELENA GLAVINA, MATILDA ROSA EDER, NIKA GRANIĆ, LANA GRBAVAC, ANTEA OLAH, SARA VUKIĆ, IVA STIPIČEVIĆ.

Ženski odbojkaški tim: MAREA JOVIĆ, MARIJETA BUŠELIĆ, LAURA BOKŠIĆ, ANA GOJAK, KATARINA ČOVIĆ, LORENA NEMČIĆ, MAGDALENA MRČELA, PAULA GILIĆ, MARTA TOMAŠ, LANA IVA DELIĆ.

 

 

 

J. Morović/IvoR

Print Friendly, PDF & Email

Sva prava na tekstove i slike pridržava gradsko glasilo Makarsko primorje.

Na vrh