NA RIVI DO 20. LIPNJA DOMAĆI PROIZVODI Braniteljski sajam ‘Samo Hrvatsko’ treći put u Makarskoj

NA RIVI DO 20. LIPNJA DOMAĆI PROIZVODI Braniteljski sajam ‘Samo Hrvatsko’ treći put u Makarskoj
Makarska je treću godinu zaredom 14. lipnja ugostila Braniteljski sajam ‘Samo Hrvatsko’, a koji je 2016. godine inicirao pokrenuo umirovljeni pripadnik 4. gardijske brigade Josip Milić.

- Glavni cilj nam je promovirati autohtone domaće proizvode, ali još više dati priliku hrvatskim braniteljima koji imaju OPG-ove da se osjećaju korisno i potvrde u svom novom poslu. Mislim da smo u kratko vrijeme u tome uspjeli jer Sajam je svake godine sve veći. Svoje štandove ima više od dvadeset proizvođači od Vukovara do juga Hrvatske – ponosno će Milić, zahvalan u ime izlagača gradonačelniku Juri Brkanu i zamjeniku gradonačelnika Draženu Nemčiću na podršci i pomoći u organizaciji Braniteljskog sajma.

Tako će na makarskoj rivi sve do 20. lipnja posjetitelje dočekati raznovrsna ponuda proizvoda i rukotvorina, od sireva, suhomesnatih delicija, medova, do suvenira, melema i svega što u kućanstvu može biti od pomoći ili uljepšati interijer. Samim hrvatskim braniteljima ovo je i prilika za bolji plasman svojih proizvoda.

 

 

J. M./IvoR

Print Friendly, PDF & Email

Sva prava na tekstove i slike pridržava gradsko glasilo Makarsko primorje.

Na vrh