ZAVRŠEN 21. MEĐUNARODNI PLESNI TURNIR U MAKARSOJ U vitrini Briljantina zlato Dore Sapunarić i Dominika Mucića te Anje Milunović i Antonija Sicilijanija

ZAVRŠEN 21. MEĐUNARODNI PLESNI TURNIR U MAKARSOJ U vitrini Briljantina zlato Dore Sapunarić i Dominika Mucića te Anje Milunović i Antonija Sicilijanija
Športski plesni klub Briljantin iz Makarske uz Hrvatski športski savez bio je domaćin i organizator 21. bodovnog turnira u športskim, standardnim i latino-američkim plesovima Makarska 2019. Natjecanje je održano u dvorani na Gradskom sportskom centru, a na turniru je nastupilo oko 400 natjecatelja iz Hrvatske i Slovenije. Pobjednik turnira je plesni par iz Zagreba Artur Posednik – Patricia Herceg koji su osvojili dvije zlatne medalje i s osvojenim bodovima ušli u najviši natjecateljski razred koji se može postići.

I članovi domaćeg kluba postigli su sjajne rezultate. Dora Sapunarić i Dominik Mucić u standardnim plesovima u uzrastu mladeži osvojili su prvo mjesto, a u latino-američkim drugo. Anja Milunović i Antonio Sicilijani u kategoriji osnovaca bili su pobjednici u standardnim plesovima, dok im je u latino-američkim pripalo drugo mjesto. Turnir je trajao cijeli dan, a jedino je velika vrućina u dvorani bila mala poteškoća.

Frane Mucić predsjednik ŠPK Briljantir je izjavio da je prezadovoljan rezultatima koji su ostvarili članovi Kluba. Grad Makarska i Turističke zajednice Makarske rivijere bili su glavni pokrovitelji turnira i bez njihove pomoći teško bi bilo organizirati ovakav turnir u Makarskoj, ističe Mucić.

Zamjenik gradonačelnika Makarske Dražen Nemčić uručio je najuspješnijima pehare i medalje i pozvao ih da i iduće godine dođu u grad podno Biokova gdje će ih dočekati bolji uvjeti – dvorana u kojoj će raditi rashladni uređaji.

J.K./IvoR

Print Friendly, PDF & Email

Sva prava na tekstove i slike pridržava gradsko glasilo Makarsko primorje.

Na vrh