VESLANJE Juniori Biokova ukupni pobjednici regate u Zadru

VESLANJE Juniori Biokova ukupni pobjednici regate u Zadru
Treća mini kup regata VS Dalmacije održana je u Zadru, a veslalo se u uvali Jazine. Na natjecanju je nastupilo oko 300 veslača iz svih klubova Dalmacije. Veslači makarskog Biokova ostvarili su vrhunske rezultate te su ukupno osvojili 16 medalja, a od toga deset zlatnih i šest srebrenih. Sve posade VK Biokova koje su nastupale na regati osvojile su medalje, a najbolji su bili juniori koji su osvojili pehar ukupnog pobjednika u kategoriji juniora B, dok je klub na kraju bio drugi.

Valja napomenuti da su do sada u 3 odveslane, a ukupno je 6 mini kup regata makarski klub uvjerljivo prvi i sa najviše osvojenih medalja i bodova (342) ispred Marine Kaštela (260) najveći favorit za ukupnog pobjednika. Na ovoj regati se posebno istakao Neven Čulav s dvije osvojene zlatne medalje u kategorijama samcu i četvercu među kadetima.

Rezultati:

Zlatne medalje osvojili su: Helena Glavina (samac kadetkinje), Jure Čović i Marko Brkušić (dvojac kadeti B), Roko Šarić i Marko Vrančić (dvojac kadeti A), Neven Čulav (samac kadeti B), Božo Šuta (samac kadeti B), Lucija Visković (samac juniorke), Đana Srzić (samac juniorke), Petar Matić (samac juniori), Niko Čulav, Lovre Lukinović, Marko Bakota, Neven Čulav i kor. Nikola Katavić (četverac sa kormilarom).

Srebreni su bili: Šimun Babić i Šimun Lončar (dvojac kadeta B), Niko Čulav (samac kadeti), Lovre Lukinović (samac kadeti), Ivana Šuta (samac juniorke), Matej Babić (samac juniori), Ivana Šuta (samac juniorke).

Trener: Luka Srzić.

J.K./VK

 

Print Friendly, PDF & Email

Sva prava na tekstove i slike pridržava gradsko glasilo Makarsko primorje.

Na vrh