NOVO VRIJEME APFEL U POTRAZI ZA NOVIM TRENEROM Teo Strunje podnio ostavku

NOVO VRIJEME APFEL U POTRAZI ZA NOVIM TRENEROM Teo Strunje podnio ostavku
Teo Strunje podnio je ostavku na mjesto trenera malonogometnog prvaka Hrvatske Novo vrijeme Apfela, a kako sam kaže, došlo je do zasićenja te je sada pravi trenutak na odlazak. S momčadi je osvojio dva naslova prvaka za redom, i vodio momčad u Ligi prvaka. Nakon što su bili prvi u svojoj kvalifikacijskoj skupini igrali su u Lisabonu sa ponajboljim europskim momčadima. Obzirom da je ova odluka stigla iznenada za vodstvo kluba, Novo vrijeme sada je u potrazi za novim trenerom.

- Odlučio sam prekinuti suradnju nakon što sam tri godine bio na klupi Novog vremena jer je došlo do zasićenja. Ovo mi je najteža odluka koju sam donio u futsalu. Mislim kako sam opravdao povjerenje uprave kluba i da sam Novom vremenu donio nešto dobro. Uprava je bila maksimalno korektna prema meni te ovom prilikom zahvaljujem predsjedniku Miji Pašaliću i sportskom direktoru Borislavu Vukoviću. Svi su rastanci teški, ali kroz nekoliko dana ću znati koji ću klub preuzeti. Imam nekoliko ponuda, imena klubova za sada ne želim iznositi u javnost. Smatram da sam sada na vrhuncu svoje karijere i da je to najbolje vrijeme za krenuti dalje – pojasnio je Strunje.

Iako će biti promjena i u igračkom kadru, jer su na odlasku Brazilci Lucas i Eduardo, no nakon šokantnog Strunjina odlaska uprava kluba morat će za početak pronaći rješenje za mjesto trenera prve momčadi.

I na kraju mnogobrojni navijači Novog vremena ostali su potpuno iznenađeni neočekivanim odlaskom omiljenog im trenera s klupe najboljeg kluba grada podno Biokova.

J. Kovačević/IvoR

Print Friendly, PDF & Email

Sva prava na tekstove i slike pridržava gradsko glasilo Makarsko primorje.

Na vrh