HRVATSKA MREŽA ZA RURALNI RAZVOJ I LAG ADRION Radionica ”Glas ruralne Hrvatske” u Baškoj Vodi, prijave do 20. lipnja

Hrvatska mreža za ruralni razvoj u suradnji s LAG-om “Adrion” poziva vas na radionicu pod nazivom “Glas ruralne Hrvatske”, koja će se održati 21. lipnja 2019. godine u 13 sati u Baškoj vodi, u restoranu Puntin, Obala sv. Nikole 2 (konferencijska sala).

Održavanje radionice dio je projekta “Glas ruralne Hrvatske” koji financira Ministarstvo vanjskih i europskih poslova (natječaj “Informiranje o EU – konzultacije s građanima”).

Cilj je ostvariti dijalog s građanima i uključiti ih u raspravu o trenutnom i budućem programskom razdoblju Europske unije s fokusom na politiku ruralnog razvoja.

Radionica je otvorena svim zainteresiranim organizacijama i pojedincima, a poziv, program radionice i prijavnicu možete preuzeti na internetskoj stranici Grada Makarske na poveznici makarska.hr/hr/otvoreni-natjecaji-i-pozivi/46 ili na stranicama Hrvatske mreže za ruralni razvoj http://www.hmrr.hr/hr/projekti/projekti-u-provedbi/glas-ruralne-hrvatske/.

Prijava se vrši popunjavanjem priložene prijavnice (ili dostavom imena, prezimena i kontakt podataka) i slanjem na info@hmrr.hr, najkasnije do 20. lipnja 2019., do 14 sati.

 

 

www.makarska.hr

 

Print Friendly, PDF & Email

Sva prava na tekstove i slike pridržava gradsko glasilo Makarsko primorje.

Na vrh