Dan torte makarane i 7. natjecanje za najbolju tortu makaranu

Već 7. godinu zaredom, u organizaciji Grada Makarske, makarske Turističke zajednice te brojnih prijatelja i partnera u projektu, 10. lipnja 2012. održat će se Dan torte makarane i natjecanje za najbolju! Nakon brojnih aktivnosti, koje je Grad Makarska pokrenuo u posljednjih godinu dana s ciljem zaštite i brendiranja slavnoga makarskog kolača, na red je stiglo natjecanje na kojem će se posebnim i tajnim receptima oživjeti tradicija i priča torte makarane.

Ove godine natjecanje će poprimiti i izložbeni karakter gdje će se izložiti svi pristigli radovi na natječaj za izradu vizualnog identiteta – logotipa torte makarane. Posebno ćemo predstaviti pobjednički rad i promidžbene materijale koje smo pripremili samo za tu prigodu.

Cijela manifestacija bit će upriličena kulturno-zabavnim programom

POZIV ZA IZRADU NAJBOLJE TORTE MAKARANE

Iz Grada Makarske pozivaju sve poznavateljice/poznavatelje tradicionalne recepture makarske slastice „torte makarane“da nam se i ove godine pridruže u 7. natjecanju za najbolju „tortu makaranu“ 10. lipnja 2012. (nedjelja) u hotelu Meteor.

Prijavljenim sudionicima/sudionicama pripada poklon-bon koji će moći biti utrošen za nabavku namirnica potrebnih za pripremanje „torte makarane“ u supermarketu „Apfel“.

Prijave se mogu izvršiti na brojeve telefona: 608 434 ili u sobi broj 5 zgrade Grada Makarske.

Domaćice, ali i domaćini, podijelite svoje umijeće s nama, ne budite samozatajni, možda upravo Vaš recept oduševi stručni žiri, možda upravo Vi ponesete glavnu nagradu, laskavu titulu i vrijedan pehar!

Print Friendly, PDF & Email

Sva prava na tekstove i slike pridržava gradsko glasilo Makarsko primorje.

Na vrh