DRUGA RIBARSKA FEŠTA Vonj ribe i veselje na Plišćevcu osvojili turiste

DRUGA RIBARSKA FEŠTA Vonj ribe i veselje na Plišćevcu osvojili turiste
Miris ribe s gradela, dalmatinska pjesma i zabavni ritmovi u lijepoj ljetnoj večeri bili su pravi mamac za brojne turiste koji su željeli doživjeti čari pučke fešte u Arbuna i na Plišćevcu.

Makarska Turistička zajednica pobrinula se da već sa zalaskom sunca pa sve do ponoći ribarska večer bude doživljaj koji će gosti pamtiti i često gledati fotografije iz Makarske.

Tonči Lalić u ovakvim organizacijama ima puno iskustva i u tandemu s voditeljem Joškom Marčom, svega je bilo u izobilju. Ponovno su dijeljene nagrade za Svjetsko natjecanje u udičarenju pa će Muhamed iz Tuzle kući ponijeti pršut, gost iz Poljske uživati u večeri u restoranu ‘Kap uja’, a Nijemac će u društvu s brodom Calypso na izlet.

I dok se na vagi gledalo čija je ulovljena ribica veća, Moto klub “Sv. Jure”, Veslački klub “Biokovo”, Ragbi klub “Makarska rivijera”, Boksački klub “Predator”, Društvo prijatelja Hajduka Makarska trudili su se svojim ribljim delicijama ugoditi svakom posjetitelju, a kojih je uistinu bio lijep broj.

Ova ribarska fešta imala je sponu s tradicijom. Voklana skupina “Tempet” darovala je narodne makarske i dalmatinske napjeve, a potom su uslijedili vrući plesni ritmovi Adrije i Gojaka, uz uvijek osebujnog Đonija Gitaru.

 

 

J.Morović/IvoR

 

Print Friendly, PDF & Email

Sva prava na tekstove i slike pridržava gradsko glasilo Makarsko primorje.

Na vrh