ČETIRI TENORA U LJETNOM KINU Đani Stipaničev otkriva, pripremamo se za pravu glazbenu atrakciju 14. srpnja

ČETIRI TENORA U LJETNOM KINU Đani Stipaničev otkriva, pripremamo se za pravu glazbenu atrakciju 14. srpnja
Veliki koncertni spektakl očekuje publiku u Makarskoj u nedjelju, 14. srpnja na pozornici Ljetnog kina. U sklopu Makarskog kulturnog ljeta 2019. održat će se koncert popularnih Četiri tenora; Đani Stipaničev, Marko Pecotić, Vladimr Garić i Filip Kozjak. Koncert počinje u 21 sat, a karte možete nabaviti u agenciji Mariva turist u Makarskoj po promotivnoj cijeni od 80 kn. Osigurajte ulaznice na vrijeme kako ne biste propustili glazbeni spektakl jer je zanimanje za nastup ova četitri tenora svjetskog glasa velika, a broj ulaznica ograničen.

Svoj prvi nastup Četiri tenora imala su u travnju 2016. kao gosti na koncertu klapama u Lisinskom. Trojica od njih četiri ili dolaze ili su još uvijek klapski pjevači. Svaki od njih ima i svoje vlastite solo karijere. Ali nakon prvog zajedničkog nastupa kojim su oduševili publiku profinjena glazbena scena je nezamisliva bez Četiri tenora. Publiku oduševljavaju arijama, kanconama i evergreenima kao što su ‘O Sole Mio’, ‘Nessun Dorma’, ‘Grande Amore’, ‘Funiculi Funicula’, ‘Canzone per te’ te domaćih standarda poput Cocine ‘Vilo moja’, Oliverove ‘Cesarice’, Robićevih ‘Golubova’, ‘Zvona moga grada’ Vice Vukova i mnogim drugim!

- Još mnogo više bit će vrhunski skladbi, ali i zabave na koncertu u nedjelju u Ljetnom kinu u Makarskoj- otkriva za portal Makarsko primorje Đani Stipaničev, popularni pjevač, glumac i glazbenik.

- Od naših prvih nastupa valja podsjetiti da je bilo izmjena. Marka Škugora zamijenio je Filip Hozjak. Izmjenom smo se pomladili i unijeli svježinu u izričaj. Publika želi čuti određene naslove i s užitkom im to prezentirano. Što se tiče moga radnog angažmana ovo će ljeto biti uistinu radno na glazbenoj sceni. Već smo odradili festival u Puli pred 1700 posjetitelja te koncert u rodnom mjestu našeg Filipa Kozjaka gdje je cijelo mjesto od 3000 ljudi slušalo naš repertoar. Nedavno smo imali koncert u Rijeci i sada se pripremamo za Makarsku, gdje želimo briljirati – poručio je Đani Stipaničev.

 

J.Glučina

Print Friendly, PDF & Email

Sva prava na tekstove i slike pridržava gradsko glasilo Makarsko primorje.

Na vrh