Doigravanje za prvaka 2. HMNL: Novo vrijeme EC – Ivankovo12:2 (4:2)

Već u prvoj polufinalnoj utakmici doigravanja za prvaka 2. HMNL, igrači Novog vremena visokom pobjedom nad lošijim gostima iz Ivankova osigurali su nastup u finalu. Razlika u kvaliteti plus deset pogodaka garancija su tome. Ulaskom u finale Makarani će doći na korak do ulaska u Prvu ligu. Propozicije natjecanja ukazuju da pobjednik finala izravno ulazi u Prvu ligu, dok poraženi za ulazak u prvi malonogometni razred igra s pretposljednje plasiranim prvoligašem, a to je Uspinjača iz Zagreba za dvanaestog člana lige. Uzvratna utakmica na rasporedu je u petak  25. 5. 2012. u Ivankovu.

Novo vrijeme EC – Ivankovo12:2 (4:2)

Makarska, dvorana GSC-a. Gledatelja: 450. Suci: Mario Šetka (Ploče), Mato Bajurin (Dubrovnik). Strijelci: Zor u 4., 26. i 33., Stanković u 5., 6., 20. i 37., Jelavić u 13., 38., Vrcan u 26., Kazazić u 30. i Martinović u 35. za Novo vrijeme, a Ćuk u 16. i 20. za Ivankovo. Najbolji igrač: Kristijan Zor (NV)

Novo vrijeme EC: Perković, Drndić, Vrcan, Jelavić, Martinović, Buzov, Stanković, Zor, Krstović, Kazazić, Jakić, Bašković.

  • piše Jakov Kovačević
  • snimio Željko Kovačić
Print Friendly, PDF & Email

Sva prava na tekstove i slike pridržava gradsko glasilo Makarsko primorje.

Na vrh