LJETNA STANKA PUNA PLANOVA I PROMJENA U dresu Zmaja pet novih igrača

LJETNA STANKA PUNA PLANOVA I PROMJENA U dresu Zmaja pet novih igrača
Nogometaši Zmaja nakon što su prije dvije sezone ispali iz Treće HNL-Jug nastupaju u Prvoj županijskoj ligi, a osvajanje prvog mjesta u njoj koji bi im donio povratak u treći nogometni rang nisu ostvarili. Obzirom na tradiciju i uvjete koje ima makarski klub osvajanje naslova u nastupajućoj sezoni glavni je cilj skoro stogodišnjeg Zmaja. Protekle dvije sezone „crveni“ su bili u vrhu prvenstvene tablice, no Uskok u prošloj i Sloga u ovoj prvi su prošli kroz cilj.

Iako je ljetna stanka sportski direktor Zmaja Ivan Rašić i trener Ante Vidulin rade punom parom. Do početka priprema koje bi trebale započeti 26. srpnja nastoje oformiti igrački kadar koji će biti dostatan za ostvarenje cilja. Pa tako od Ivana Rašića doznajemo da su redove Zmaja pojačali Ivan Šalinović (Jadran T), Stipe Jurić (Urania), Marin Vuksan (Imotski), Josip Žižić (Urania) te Miran Kristić koji je prošlu sezonu igrao u Singapuru. Kako je tek započeo prijelazni rok koji traje do kraja kolovoza nije isključeno da još pokoje pojačanje stigne u grad podno Biokova.

Bilo je, međutim, i odlazaka, makarski klub napustili su Toni Dedić, Antonio Kulić, Ante Ćapin, Nediljko Mandušić, Miljenko Smilović, a Ivan Jezidžić okončao je igračku karijeru. Rašić ističe da su novi igrači ipak kvalitetniji od onih koji su otišli iz kluba, a nakon pripremnog perioda i prijateljskih utakmica bude li potrebe još uvijek stignu dovesti poneko pojačanje.

 

J. Kovačević/IvoR

Print Friendly, PDF & Email

Sva prava na tekstove i slike pridržava gradsko glasilo Makarsko primorje.

Na vrh