GRADSKO VIJEĆE ZASJEDA 24. SRPNJA Gradonačelnik podnosi izvješće o radu

GRADSKO VIJEĆE ZASJEDA 24. SRPNJA Gradonačelnik podnosi izvješće o radu
U srijedu 24. srpnja, s početkom u 10 sati, u gradskoj vijećnici će se održati 16. po redu sjednica Gradskog vijeća.

Na dnevnom redu naći će se Prijedlog izvješća o radu gradonačelnika Grada Makarske te Prijedlog godišnjeg izvještaja o izvršenju proračuna Grada Makarske za 2018.godinu.

Uz zapisnik sa prethodne sjednice, na dnevnom redu je i Prijedlog odluke o komunalnom redu, Prijedlog odluke o uvjetima i načinu držanja kućnih ljubimaca i načinu postupanja s napuštenim i izgubljenim životinjama te divljim životinjama, kao i Prijedlog zaključka o prihvaćanju izvješća o izvršenju Programa građenja objekata i uređaja komunalne infrastrukture za 2018. godinu, te Prijedlog zaključka o prihvaćanju izvješća o izvršenju Programa održavanja objekata i uređaja komunalne infrastrukture za 2018. godinu.

Vijećnici će raspravljati i o davanju suglasnosti na Prijedlog statuta Gradske knjižnice Makarska, ali i o Prijedlogu rješenja o imenovanju mrtvozornika za područje grada Makarske.

Pred vijećnicima će se naći i Prijedlog rješenja o izmjeni i dopuni Rješenja o određivanju naziva ulica i trgova na području Grada Makarske.

 

 

 

www.makarska.hr/arhiva MP

Print Friendly, PDF & Email

Sva prava na tekstove i slike pridržava gradsko glasilo Makarsko primorje.

Na vrh