SPEKTAKL SERGEJA ČETKOVIĆA NA PREPUNOJ MAKARSKOJ LJETNOJ POZORNICI Misija ljubavi i sjećanje na Olivera

SPEKTAKL SERGEJA ČETKOVIĆA NA PREPUNOJ MAKARSKOJ LJETNOJ POZORNICI Misija ljubavi i sjećanje na Olivera
Duboka emocija, prepoznatljiv glas i izgrađen stil, povrh svega veliki šarm, učinili su crnogorskog pjevača Sergeja Četkovića posebnim. Svemu tome radovala se publika puna dva i pol sata na krcatoj Ljetnoj pozornici i bila presretna što sudjeluje u glazbenom spektaklu kakvim zna iznenaditi crnogorski pjevač koji sigurno kroči zvjezdanim nebom.

Bila je ovo večer u kojoj nije zaboravljen veliki Oliver. U glas se pjevalo i plesalo ‘ U ljubav vjere nemam’.

Iz pjesme u pjesmu od ‘Ne živim ja’, ‘Korov’, ‘Oči nikad ne stare’, novije ‘Ljubavi’ i ostalih brojeva bogatog repertoara fanovi Četkovića i oni koje je sinoć osvojio, nadmetali su se potvrđujući da su na pravom mjestu željno iščekujući ‘Pogled u tami’ koji je Ljetno kino pretvorio u erupciju radosti i zanosa.

A Četković i vrstan zabavljač zna kako naći put do srca publike. U trenutku su na pozornici, uz vrsnu svirku pratećeg benda, zaplesala dva friška bračna para, a usamljenoj Matei i Luki prvi koraci na koncertu možda donese ljubav, barem je tako zaželio pjevač.

Ispunio je tako Sergej Četković svojim prvim gostovanjem u Makarskoj i svoju misiju ljubavi koju uvijek širi pjesmama, riječima i postupcima. Na sreću, zvjezdano nebo bilo je jače od tamnoga koje je prijetilo cijeli dan, i ipak ljetna turneja nije postala kišna, kako se našalio Četković.

 

 

 

Jasna Morović/IvoR

Print Friendly, PDF & Email

Sva prava na tekstove i slike pridržava gradsko glasilo Makarsko primorje.

Na vrh