HNK SPLIT ZAHVALJUJE GRADU MAKARSKOJ I TURISTIČKOJ ZAJEDNICI NA SJAJNOM DOMAĆINSTVU Domaćini s ponosom uzvraćaju zahvalnost svima koji su sudjelovali u organizaciji gostovanja kazališnog spektakla “Ero s onoga svijeta”

HNK SPLIT ZAHVALJUJE GRADU MAKARSKOJ I TURISTIČKOJ ZAJEDNICI NA SJAJNOM DOMAĆINSTVU Domaćini s ponosom uzvraćaju zahvalnost svima koji su sudjelovali u organizaciji gostovanja kazališnog spektakla “Ero s onoga svijeta”
I dok se još uvijek slažu dojmovi o gostovanju HNK Split i operne predstave „Ero s onoga svijeta“ , stižu čestitke sa svih strana, kako gostima tako i onima koji su omogućili da takav operni spektakl bude besprijekorno odrađen u posebnom ambijentu.

A nije to bila mala stvar ima li se u vidu zahtjevnost scene, prostora i sama činjenica da u spektaklu sudjeluje 130 ljudi, a sve je prošlo najljepše što može biti. I dugo će stanovnici ovog kraja pamtiti da je u gradu pod Biokovom gostovala naša najpoznatija opera.

„S dvodnevnim odmakom, slegnutih dojmova, želio bih zahvaliti na domaćinstvu prigodom gostovanja naše operne predstave „Ero s onoga svijeta“, te se nadam da smo bili približno dobri gosti kao vi domaćini.

Također bih zahvalio i svim Vašim djelatnicima, koji su u svakom trenutku bili na dispoziciji i vrlo ažurno prihvaćali i rješavali novonastale situacije u samoj tehničkoj  pripremi predstave. Izvedba, kao i priprema predstave, protekla je bez ikakvih tehničkih i inih nedostataka, što je i prepoznato od velikog broja publike, te nagrađeno dugotrajnim  pljeskom. Stoga, u ime Tehnike HNK Split, još jednom veliko HVALA i do sljedeće suradnje – stoji u zahvali koja je stigla na adresu Grada Makarske iz HNK Split.

Domaćini i organizatori Makarskog kulturnog ljeta 2019. u okviru kojeg je gostovao spektakl, također zahvaljuju gostovanju HNK, ali i svima koji su sudjelovali u organizaciji opernog spektakla “Ero s onoga svijeta” održanog ovog ljeta u Makarskoj, bilo da su zaposlenici Grada Makarske ili Turističke zajednice grada Makarske. – Prije svega želimo kao organizatori zahvaliti svima koji su bili dio izvanredne publike i time dodatno stvorili istinski osjećaj spektakla i ponosa koji smo mi kao organizatori priželjkivali – ističe Dražen Kuzmanić, pročelnik Odjela za društvene djelatnosti.

 

J.Glučina

 

Print Friendly, PDF & Email

Sva prava na tekstove i slike pridržava gradsko glasilo Makarsko primorje.

Na vrh