KUP NS ŽSD 1/32 F Pioniri Zmaja izrešetali mrežu Jadrana

KUP NS ŽSD 1/32 F Pioniri Zmaja izrešetali mrežu Jadrana
Zmaj   -   Jadran T   10   :   0     (6 : 0)

Makarska. Igralište sa umjetnom travom na GSC-u.

Sudac: Hrvoje Erceg (Drum-Podbablje)

Strijelci: 1:0 Čović (5.), 2:0 Čović (9.), 3:0 Kostanić (16.), 4:0 Lekaj (17.), 5:0 Lelas (28.), 6:0 Lekaj (35.), 7:0 Brečić (36.), 8:0 Jelavić (47.), 9:0 Vujčić (49.), 10:0 Urlić (60.)

Zmaj: Husičić, Pavlinović, Topić, Lelas, Čović, Urlić, Vukojević, Prgomet, Lekaj, Brečić, Kostanić (još su igrali: Barišić, Vujčić, Alilović, Jelavić, Puljić).

Trener: Ivan Carević.

Jadran T: Bekrić, Kržanić, Gudelj, Ostojić, Mendeš, Škrabić, Kurilj, Šimić, Jozipović, Rudelj, N.Čović (još je igrao: J. Čović).

Trener: Marino Vidić.

Pioniri Zmaja odigrali su prvu službenu utakmici u nastupajućoj natjecateljskoj sezoni, u prvom kolu kupa NS ŽSD sa visokih 10:0 savladali su svoje vršnjake iz tučepskog Jadrana. A da će pobjeda biti uvjerljiva vidjelo se već na početku utakmice kada je Čović u 5. i 9. minuti zatresao mrežu vratara Jadrana Bekrića. Do odlaska na odmor igrači Ivana Carevića ostvarili su prednost od 6:0 pa je tako nestalo rezultatske neizvjesnosti. I u nastavku su nadmoć na terenu imali domaći, a dvoznamenkasti broj pogodaka postigao je Urlić u 60. minuti susreta. Gosti iz Tučepi niti jednom nisu ozbiljnije zaprijetili domaćem vrataru Husičiću, no i pored toga pokazali su zavidnu borbenost. Svi igrači Zmaja zaslužuju pohvale za prikazanu igru, a Mateo Lekaj i Vedran Brečić ipak su bili najbolji.

J. Kovačević/arhiva MP

Print Friendly, PDF & Email

Sva prava na tekstove i slike pridržava gradsko glasilo Makarsko primorje.

Na vrh