NOVO VRIJEME APFEL NA PRIPREMAMA U KUPRESU Cilj osvajanje prvenstva i završnica Lige prvaka

NOVO VRIJEME APFEL NA PRIPREMAMA U KUPRESU Cilj osvajanje prvenstva i završnica Lige prvaka
S pripremama za nastupajuću sezonu započeli su malonogometaši Novog vremena Apfel koji brane naslov prvaka Hrvatske, a cilj im je i u novoj sezoni po treći put za redom osvojiti titulu. Radi velikih vrućina koje vladaju u Makarskoj, ali i dvorane koja se ne hladi Uprava kluba odabrala je Kupres u susjednoj BiH kao bazu za početne pripreme.

Pa je tako novi-stari trener Ivica Osibov i njegov pomoćnik Armando Škorlić i Robert Pezelj, a koji će voditi brigu o fizičkoj pripremljenosti igrača, na Kupres poveo vratare Baškovića i Hercega te igrače Osredkara, Bajrušovića, Vukovića, Kazazića, Lucasa, Andrijaševića, Sokola, Buljana, Nižetića te novopridošle Pulihna, Fideršeka i Horvata i Pašalića. Radi obveza Marin Musinov, Saša Babić i trener vratara Duje Vuković će povremeno boraviti na Kupresu.

- Imamo malih promjena u momčadi, ali ciljevi su nam ostali isti, a to je ponovo osvajanje prvenstva i nastup u završnici Lige prvaka. Na Kupresu ćemo boraviti pet dana, a očekujem i da će se novo pridošli igrači brzo uklopiti u šampionsku momčad. S pripremama smo krenuli nešto ranije jer nastupamo u dva natjecateljska prvenstva – kazao je sportski direktor kluba Borislav Vuković.

Prva HMNL starta 27. rujna, a u prva dva kola Makarani su domaćini Futsal Dinamu i Alumnusu, dok će kvalifikacijski turnir za ulazak u europski Top 16 biti odigran u Makarskoj od 9. do 13. listopada.

 

J. Kovačević/IvoR

Print Friendly, PDF & Email

Sva prava na tekstove i slike pridržava gradsko glasilo Makarsko primorje.

Na vrh