Za ‘Prvi pljesak’ tražila se karta više

Koncert mladih pjevača amatera Makarske rivijere

Udruga Mladi talent Makarska, s predsjednikom Željanom Vrsalovićem, uspješno je organizirala još jedan, deveti zaredom, koncert mladih pjevača amatera na kojem je nastupilo 14-ero djece, a sve je bilo na vrhuncu, od gostiju do tehnike. Komentari su – Najbolji do sada!

Djeca s pjevačkim darom s Makarskog primorja neobično se vesele koncertu na kojem mogu pokazati kako im je pjesma u srcu. Prepoznala je to Udruga Mladi talent iz Makarske s predsjednikom  Željanom Vrsalovićem koja je organizirala još jedan uspješan koncert, deveti po redu ‘Prvi pljesak’.

Ljetna pozornica Gradskog kina bila je dupkom puna, tražila se karta više, a sve to govori o velikom zanimanju za koncert kao i dobroj organizaciji, a pod pokroviteljstvom Grada Makarske i makarske Turističke zajednice, dok je generalni pokrovitelj bio Makburger slastičarnica Mira.

Ništa nije bilo prepušteno slučaju. Uz tehničku logistiku, a što se ogledalo u kvalitetnom razglasu i video projekciji, djeca kojima je pjevanje nešto najljepše, u čemu uživaju, osjećali su se kao prave zvijezde. Nastup Katje Urlić, Lovre Veže, Ivane Ursić, Filipa Dragina, Lorene Vuletić, Pamele Cvitanović, Ružice Čović, Vicence Bušelić, Florijana Tavića, Marine Veža, Martine Brbić, Josipe Šabić, Mare Beroš, Dore Klarić publika je nagrađivala dugotrajnim pljeskom.

Pomno su odabrani gosti večeri. Plesna skupina Performance, kao i uvijek do sada, potvrdila je da su pokret i glazba savršen sklad. Zorica Andrijašević Dona svojim pjevačkim umijećem i darom zadivila je mladu i stariju publiku, a mnogi su poželjeli jednog dana upravo tako vladati mikrofonom i pozornicom. Bend Zamisli da zvuči dobro te Mario Roso dali su na svoj način puninu koncertu mladih pjevača amatera ‘Prvi pljesak’.

- Prezadovoljan sam, nismo imali prošli tjedan sreće s vremenom, ali sad je sve bilo savršeno. Brojna publika pokazatelj je da Makarskoj nedostaje ovakvih događanja – kaže Željan Vrsalović, koji već razmišlja o desetom, jubilarnom, ‘Prvom pljesku’ dogodine.

  • Piše Jasna Morović
  • Foto Željko Kovačić
Print Friendly, PDF & Email

Sva prava na tekstove i slike pridržava gradsko glasilo Makarsko primorje.

Na vrh