VESEO I ZABAVAN POČETAK ŠKOLOVANJA Svečanost za učenike prvih razreda u makarskim osnovnim školama

VESEO I ZABAVAN POČETAK ŠKOLOVANJA Svečanost za učenike prvih razreda u makarskim osnovnim školama
Kao i svake godine u obje makarske osnovne škole prvog dana upriličene su svečanosti za prvašiće. Makarske prvašiće pozdravili su predstavnici Grada Makarske.

Na svečanosti za prvašiće u Osnovnoj školi Stjepana Ivičevića koja ove školske godine ima upisanih 80 učenika u prve razrede, u ime Grada Makarske i gradonačelnika Jure Brkana prvašićima je prigodnim riječima zaželio sretan početak i uspješno školovanje dogradonačelnik Dražen Nemčić. Ravnateljica OŠ Stjepana Ivičevića Marica Gržić, uz čestitke prvašićima i njihovim roditeljima, zahvalila je Gradu koji je omogućio da škola ima produljeni boravak. Također je zahvalila Gradu i Ministarstvu obrazovanja što su omogućili besplatne udžbenike, radne bilježnice i zbirke. Učenicima i roditeljima predstavila je učitelje, pomoćnike u nastavi i stručne suradnike. Učiteljice ovogodišnjih prvašića u OŠ Stjepana Ivičevića su 1. a Drago Šapit i Martina Divić, 1.b Mira Glučina i Nikolina Karlović, 1. c Mila Duvnjak i 1.d Božena Bursač. Svečanosti prvašića pridonio je kao i svake godine Dado.

U Osnovnoj školi oca Petra Perice priredbu za prvašiće uljepšali su svojim nastupom učenici drugih razreda. Na početku svečanosti učenike je pozdravila ravnateljica OŠ oca Petra Perice Renata Gudelj. Zaželjela je sretan početak školovanja svim prvašićima, a njih je ovdje ove školske godine 61 i 3 u Promajni. Učiteljice koje će voditi učenike prvih razreda su 1.a Vesna Milić, 1.b Snježana Kelvišer,1.c Tanija Vidaković i Darija Radalj. U ime Grada Makarske, djelatnicima škole, svim učenicima i njihovim roditeljima sretan i uspješan početak školske godine zaželio je Dražen Kuzmanić, v.d.pročelnika za društvene djelatnosti Grada Makarska.

 

J.Glučina /Ž.Kovačić

 

 

Print Friendly, PDF & Email

Sva prava na tekstove i slike pridržava gradsko glasilo Makarsko primorje.

Na vrh