IZVRSTAN UVOD ZA KUP NA PAGU Biokovo ukupni pobjednik šeste regate

IZVRSTAN UVOD ZA KUP NA PAGU Biokovo ukupni pobjednik šeste regate
Održana je zadnja (6.) kup regata veslačkog saveza Dalmacije, a kojom je nastavljena veslačka sezona nakon ljetne stanke. Biokovo je ostvarilo odlične rezultate. Veslači Luke Srzića okitili su se sa devet medalja, od toga dvije zlatne, tri srebrene i četiri brončane. Ovako dobri rezultati donijeli su im pehar ukupnog pobjednika „KADETI“. Utrkom je završena regata kupa Dalmacije, a pet posada Biokova plasiralo se na finale kupa Hrvatske koje će se održati na Pagu 21. rujna.

Makarane će na Pagu predstavljati Helena Glavina (samac- kadetkinje), Lovre Lukinović i Niko Čulav (dvojac-kadeti), Ivan Talaja (samac-kadeti), Đana Srzić i Lucija Visković (dvojac-juniorke), Matej Barić i Petar Matić (dvojac-juniori).

Zlatne medalje na zadnjoj regati kupa Dalmacije osvojili su Helena Glavina (samac-kadetkinje) te Marko Brkušić i Jure Čović (dvojac-kadeti), srebreni su bili Lovre Lukinović i Niko Čulav (dvojac-kadeti), Zorana Čulav (samac-juniorke) i Toni Andrijašević, Šimun Babić, Davor Škrabić, Marko Šarić i kormilar Bože Šuta (četverac sa kormilarom). Brončana odličja osvojili su Ivana Talaja (samac-kadeti), Đana Srzić i Ivana Šuta (dvojac-juniorke), Matej Barić i Petar Matić (dvojac-juniori) i Neven Čulav (samac-kadeti).

Veslače Biokova predvodio je njihov trener Luka Srzić.

 

J. Kovačević/VK Biokovo

Print Friendly, PDF & Email

Sva prava na tekstove i slike pridržava gradsko glasilo Makarsko primorje.

Na vrh