MLADI ZMAJA Igra Grge Vujčića za pamćenje

MLADI ZMAJA Igra Grge Vujčića za pamćenje
Prva liga NS Split

Mladi igrači Zmaja proteklog su vikenda odigrali četiri prvenstvene utakmice, dvije na domaćem, a dvije na gostujućem terenu. Mlađi pioniri i juniori bili su domaćini Dugopolju dok su pioniri i kadeti gostovali kod Hajduka II. u Splitu. Jedinu pobjedu ostvarili su oni najmlađi koji su s 5:1 savladali svoje vršnjake iz Dugopolja, a svakako treba istaknuti Grgu Vujčića koji je u četiri navrata tresao mrežu gostiju. Mateo Juričić jednom se upisao među strijelce za domaće, a bila je ovo i jedina pobjeda koju su postigli sve kategorije Zmaja.

Pioniri su doživjeli pravu katastrofu na gostovanju kod Hajduka II. Čak su osam puta morali vaditi loptu iz svoje mreže. Kadeti su kod istog protivnika također poraženi visokim rezultatom. Nakon prvog poluvremena koje je završilo bez pogodaka u nastavku su posustali i primili pet pogodaka. Juniori su na GSC-u poraženi od svojih vršnjaka iz Dugopolja, strijelac počasnog pogotka za igrače Gorana Kesara bio je Antonio Rudelj. Kako su kadeti i juniori Zmaja uz prvenstvene igrali i kup utakmice umor je učinio svoje, no u nastavku prvenstva sigurno će igrati bolje.

 

Mlađi pioniri

Zmaj – Dugopolje   5 : 1

Zmaj: Kuzmanić, Jurjević, Beroš, Gudelj, Raos, Ledić, Jurlina, Juričić (1), Vujčić (4), Župan, Šumelj (još su igrali: Radalj, Radić, Kolomović, Jukić, Turina).

Trener: Darko Vlatković.

 

 

Pioniri

Hajduk II -   Zmaj         8   :   0

Zmaj: Buljubašić, Puljić, Jelavić, Prgomet, Čović, Lelas, Vukojević, Čagalj, Lekaj, Brečić, Kostanić (još su igrali: Urlić, Topić, Pavlinović, Vujčić, Barišić).

Trener: Ivan Carević.

 

 

Kadeti

Hajduk II   -   Zmaj     5   :   0

Zmaj: Ivanac, L. Čović, Nikolac, Rašić, I. Antunović, Biličić, K. Antunović, Matijašević, Puharić, Lulić, Botica (još su igrali: Žamić, Opačak, S. Čović, Šimović, Dadić, Vuletić).

Trener: Petar Talajić.

 

 

Juniori

Zmaj -   Dugopolje   1   :   4

Zmaj: Ančić, Šalinović, Mravičić, Lelas, Klinac, Serdarević, Radić, Rudelj (1), Hajduk, Raffanelli, Gilić (još su igrali: Vuletić, Puharić, Šimović).

Trener: Goran Kesar.

 

J. Kovačević/Ž. Kovačić

Print Friendly, PDF & Email

Sva prava na tekstove i slike pridržava gradsko glasilo Makarsko primorje.

Na vrh