PRVA ŽNL Postire tricom ispratile Zmaja

PRVA ŽNL Postire tricom ispratile Zmaja
Na odličnom travnjaku Podježice u Postirama domaća momčad je zasluženo s 3 : 0 savladala favorizirani sastav Zmaja iz Makarske. Prva dionica utakmice pripala je domaćim igračima koji su pogodcima Tonija Matulića u 27. i 39. minuti stekli prednost od 2:0. U prvom poluvremenu činilo se kao da Makarani nisu ni došli na utakmicu. U nastavku se, međutim, bude i pokušavaju preokrenuti rezultat, prvu prigodu imali su u 50. minuti, ali je Gojak bio neprecizan. Postirani su prepustili terensku inicijativu Zmaju, a brzim protunapadima nastojali povećati rezultat. To im je pošlo za rukom u 78. minuti kada je Eterović iz kaznenog udarca zabio za 3:0. Koliko su igrači Ante Vidulina bili indisponirani na ovom dvoboju pokazuje podatak da ni iz kaznenog udarca nisu uspjeli postići barem počasni pogodak jer je udarac Danijela Rašića s 11 metara obranio vratar Duvančić. Zanimljivo je napomenuti da se u sastavu Postira našlo pet Matulića.

 

Postire Sardi   -   Zmaj     3   :   0   (2 : 0)

Postire. Igralište Podježice. Gledatelja: 150

Sudac: Mirko Odrljin (Čaporice)

Strijelci: 1:0 T. Matulić (27.), 2:0 T. Matulić (39.), 3:0 Eterović (78. KU).

Postira: Duvančić, Beović, N. Matulić, Mihaić, Šantić, Galić (od 82. Nižetić), Barada, Doljanin, T. Matulić (od 89. R. Matulić), M. Matulić (od 88. I. Matulić), Eterović.

Zmaj: Brkulj, Rakić (od 46. Gojak), Lozina, I. Rašić, Kristić, Šalinović, Antunović, Šarić (od 46. Vuksan), Damir Rašić, Marić, Danijel Rašić.

Najbolji igrač: Toni Matulić (Postira S)

 

J. Kovačević/Ž. Kovačić

Print Friendly, PDF & Email

Sva prava na tekstove i slike pridržava gradsko glasilo Makarsko primorje.

Na vrh