NOVO VRIJEME APFEL UOČI POČETKA SEZONE “Želimo osvojiti Super kup”

NOVO VRIJEME APFEL UOČI POČETKA SEZONE “Želimo osvojiti Super kup”
Večerašnjom utakmicom u Slavonskom Brodu (20 sati HNTV) protiv Uspinjače aktualni prvaci Hrvatske Novo vrijeme Apfel otvaraju ovosezonsku natjecateljsku sezonu.

Sezonu otvaramo utakmicom za trofej Super kupa. Odigrali smo dvije pripremne utakmice sa Mostarom SG koju smo izgubili rezultatom 5:6 te s Universitasom koju smo dobili s 5:1. Formu tempiramo za Ligu prvaka koja nam je glavni cilj u uvodnom dijelu sezone. Promjene, koje su se dogodile u klubu, dobar su motiv svima. “Mislim da smo nešto jači u odnosu na prošlu sezonu” – mišljenje je sportskog direktora Borislava Vukovića. Vuković je nadodao da su blizu rješenja po pitanju trenera, sve bi se trebalo znati za tjedan dana. “Mislim da će vam biti jasno u kojem smjeru će ići klub u dvije sljedeće sezone.

Filip Bašković i ove će sezone biti jedan od glavnih igrača Makarana. Momčad je u dobrom stanju iako nas je iznenadila smjena trenera. Večeras protiv Uspinjače koja je dobra momčad idemo osvojiti Super kup.”

Matej Fideršek slovenski je reprezentativac, a od ove sezone igra za Novo vrijeme kaže: “Dobro sam se uklopio u momčad koja me super prihvatila. Mislim da je hrvatska liga jača od slovenske gdje je samo jedan favorit, a to je Dobevec.”

Brazilac Lucas i ove će sezone igrati u gradu podno Biokova, a smatra da je klub dosta izgubio odlaskom Eduarda. Dolazak Fideršeka i Pulinha će nam pomoći u osvajanju novih trofeja, uvjeren sam da ćemo se kući iz Slavonskog Broda vratiti s trofejem.

J.K. /Ž.Kovačić

 

Print Friendly, PDF & Email

Sva prava na tekstove i slike pridržava gradsko glasilo Makarsko primorje.

Na vrh