JAZZ FESTIVAL U MAKARSKOJ DO 11. LISTOPADA Poklonici jazza uživali u restoranu Libertas i hotelu Biokovo

JAZZ FESTIVAL U MAKARSKOJ DO 11. LISTOPADA Poklonici jazza uživali u restoranu Libertas i hotelu Biokovo
Premda je ljeto već iza nas dobre zabave u Makarskoj ne nedostaje. Najsretniji su ove jeseni poklonici jazz glazbenog izričaja. Naime jučer je otpočeo, Autumn Leaves Jazz Festival, tijekom kojeg će se u narednih 19 dana, sve do 11.listopada održavati koncerti na 13 različitih lokacija prema objavljenom programu. Nastupaju vrhunski bendovi koji imaju respektabilne glazbene karijere.

Prvog dana koncerti su održani u restoranu Libertas, a na večer zbog kiše, u hotelu Biokovo, umjesto ispred restorana Gastro Diva i Stari mlin gdje je bilo plairano.

Festival, već drugi po redu koji organiziraju: Sapsborg Jazzclub and New Orleans Workshop Jazz club iz Norveške, agencija Apollo, Grad Makarska i TZ Makarske, uz veliku podršku naših hotela i restorana.

Tijekom trajanja festivala održat će se 52 koncerta kroz dan i navečer, a nastupit će više od 180 glazbenika iz Norveške , Švedske, Njemačke, Danske, Škotske, SAD i Hrvatske, među kojima i šest iz Makarske.

Da publika, osobito naši turisti kojih je ovih dana znatan broj u hotelima, uživa vidjelo se već prvoga dana za koncerta u hotelu Biokovo i u restoranu Libertas.

 

J.Glučina

 

 

Print Friendly, PDF & Email

Sva prava na tekstove i slike pridržava gradsko glasilo Makarsko primorje.

Na vrh