UZ BLAGDAN SV. MIHOVILA I DAN POLICIJE Druženje s građanima i primanje za Marka Đuričića

UZ BLAGDAN SV. MIHOVILA I DAN POLICIJE Druženje s građanima i primanje za Marka Đuričića
Povodom obilježavanja blagdana sv. Mihovila i Dana policije u makarskoj gradskoj vijećnici upriličen je svečani prijam za Marka Đuričića, policijskog službenika PP Makarska.

Marku Đuričiću, mladom policajcu koji poznaje sve svoje sugrađane, a koji se ponose njegovim radom na očuvanju sigurnosti u gradu, dogradonačelnik Dražen Nemčić uručio je posebno priznanje.

Podsjetio je kako svake godine tradicionalno Grad Makarska dodjeljuje priznanje pojedincu PP Makarska koji je svojim radom i zalaganjem pridonio sigurnosti naše lokalne zajednice te se posebno istaknuo u radu tijekom turističke sezone.

- Svim djelatnicima u ime Grada Makarske čestitam Dan policije i blagdan sv. Mihovila, zaštitnika policije. Čestitam i zahvaljujem svim policajcima koji 24 sata dnevno brinu o našoj sigurnosti. Njihova uloga je za naš život, našu sigurnost, posebice u turističkoj sezoni velika. Makarska se može pohvaliti da ima za uzor ono što mnogi žele, a to je onaj osjećaj sigurnosti. Dok je hrvatske policije i hrvatskih policajajca ne moramo brinuti za sigurnost našeg grada i države – kazao je dogradonačelnik Nemčić.

Marko Đuričić zahvalio je Gradu Makarskoj na uručenom priznanju i potvrdio kako voli svoj posao, koji uzorno kao policijski službenik, obavlja 12 godina.

U ime kolega i načelnika PP Makarska, na uručenom priznanju zahvalio je Zoran Marević, pomoćnik načelnika za sigurnost cestovnog prometa.

“Drago nam je da smo na bilo koji način doprinijeli da sigurnost u ovom gradu bude u sezoni u svim segmentima na zavidnom nivou i vrlo uspješna. Unutar naše PP svake godine na osnovi rezultata rada kojeg pratimo izabrali smo da ove godine priznanje dobije kolega Marko Đuričić. Nadam se kako će ga priznanje potaknuti da i dalje radi korektno, profesionalno i na zavidnoj razini. Njegovi rezultati priodonijeli su uspješnoj sigurnosi u gradu. Zahvaljujem Gradu Makarskoj sa željom za nastavak uspješne suradnje u radu na sigurnosti”, kazao je Marević.

 

Povodom blagdana sv.Mihovila i Dana policije na Trgu 156. brigade HV-a djelatnici Policijske postaje Makarska družili su se s građanima, prezentirali preventivne aktivnosti i policijsku tehniku. Što i kako policija radi, zanimalo je i osnovnoškolce koji su na ovoj prezentaciji svim policajcima čestitali njihov dan.

 

J.Glučina/Ž.Kovačić

 

 

 

Print Friendly, PDF & Email

Sva prava na tekstove i slike pridržava gradsko glasilo Makarsko primorje.

Na vrh