ZMAJ Duboko im Blato

ZMAJ Duboko im Blato
Prva liga NS ŽSD, 6. kolo

Primorac – Zmaj       5   :   0       (2 : 0)

Stobreč. Igralište Blato. Gledatelja. 50.

Sudac: Srećko Pleština (Klis).

Strijelci: 1:0 Vodanović (15), 2:0 Vodanović (22), 3:0 L. Stefanović (58), 4:0 L. Stefanović (74), 5:0 Vodanović (85).

Primorac: Ordulj, Galić, Mijić, Gajić, Vodanović, T. Stefanović (od 84. Danolić), Jurić (od 68. Roso), L. Stefanović (od 76. Jurenić), Domazet, Ćurić, Grković.

Trener: Dragan Mitić.

Zmaj: Brkulj, Rakić (od 53. Antunović), Lozina, Žižić, Rašić, Krištić (od 75. Mravičić), Gojak, Šalinović, Šarić, Ivanda (od 61. Bekavac), Vuksan.

Trener: Darko Dražić.

Najbolji igrač: Karlo Vodanović (Primorac).

Na gostovanju u Stobreču momčad Zmaja doživjela je visok poraz, ni ne igranje Danijela i Damira Rašića te mladog Rudelja ne može biti opravdanje za treći gostujući neuspjeh. Domaćem Primoracu za kojeg uglavnom igraju mladi igrači pobjeda je donijela prekid serije od tri uzastopna poraza. Makarani u ovoj sezoni još nisu osvojili bod na gostujućim terenima, u tri susreta doživjeli su tri uvjerljiva poraza, primili su deset a nisu postigli ni jedan pogodak. Nakon početnog ispitivanja snaga veseli su se malobrojni gledatelji na stobrečkom Blatu, Vodanović je u 15. minuti savladao Brkulja i doveo domaće u početno vodstvo. Kada je Vodanović sredinom prvog poluvremena podebljao vodstvo Primorca bilo je izvjesno da će „crveni“ teško izbjeći poraz. Gdje je stao Vodanović u prvom nastavio je bivši junior Zmaja Luka Stefanović u drugom poluvremenu, a koji je dva puta matirao Brkulj i ostavio goste bez bilo kakve nade . Pred kraj dvoboja osamnaesto godišnji Vodanović upisuje hat-trick za konačnih 5:0.

J.K./Ž.K.

Print Friendly, PDF & Email

Sva prava na tekstove i slike pridržava gradsko glasilo Makarsko primorje.

Na vrh