ZLATOUSTI DOBILI PRIZNANJE IZ TRAVNIKA Prijateljstvo će biti okrunjeno Sporazumom o suradnji

ZLATOUSTI DOBILI PRIZNANJE IZ TRAVNIKA Prijateljstvo će biti okrunjeno Sporazumom o suradnji
Od 9. listopada do 9. studenoga u Travniku se održavaju 43. Andrićevi dani u organizaciji Hrvatskog kulturnog društva Napredak Travnik, Gradske biblioteke, Hrvatskog narodnog kazalište Travnik, Edukacijskog fakulteta Univerziteta u Travniku, Centra za kulturu i Katoličkog školskog centra “Petar Barbarić”.
Organizatori su učinili veliko priznanje makarskim Zlatoustima uvrstivši njihovu ovogodišnju uspješnicu ‘Carevu večeru’ u službeni program Andrićevih dana.
Predstava ‘Careva večera’ je ljetos pobrala same pohvale u Makarskoj, na Slimenu i Zadvarju gdje je uspješno igrana. Zlatousti su se Travniku predstavili već prošle godine s velikim hitom ‘Žalosno’, a koje je prepuno gledalište jako dobro prihvatilo.
Zahvaljujući dobrim odnosima s Gradom Travnik pri gostovanju će se potpisati Sporazum o suradnji između Grada Travnika i makarskih Zlatoustih.
- Ako ste u subotu, 26. listopada u Travniku ili okolici dođite pogledati ‘Carevu večeru’ koja će se tada izvesti posljednji put jer Zlatousti, u godini u kojoj će proslaviti 20. rođendan,
će imati dvije predstave na repertoaru – legendarnog makarskog ‘Buzdu’ te posebno zanimljivu predstavu s 9 cura ’2051.’ – ističu u Udruzi Zlatousti.

 

 

J.M./T.Andrijašević

 

Print Friendly, PDF & Email

Sva prava na tekstove i slike pridržava gradsko glasilo Makarsko primorje.

Na vrh