PRVA POBJEDA KINGTRADEA Nikola Brozović potopio Jelsu

PRVA POBJEDA KINGTRADEA Nikola Brozović potopio Jelsu
2. HRL – Jug, 5. kolo

Kingtrade   -   Jelsa Malizia     39   :   31   (18 : 15)

Makarska. Dvorana na GSC-u. Gledatelja: 35.

Suci: Hrvoje Jakelić (Split) i Živko Milardović (Stobreč).

Kingtrade: Maslać, Matijašević 3, Lukin 1, Ivanić 1, Jurjević 1, Raffanelli 1, Pivac 6, Mustapić 1, N. Urlić, Begović, Brpzović 16, Stakić 3, M. Urlić 6.

Trener: Stipe Urlić.

Jelsa Malizia: Belić, Fistonić 9, I. Radonić 6, Soljačić 2, Lazaneo 5, Bunčuga, Ivanković 4, J. Radonić 4, Carić 1.

Trener: Antonio Grgičević.

Tek iz petog pokušaja rukometaši Kingtradea izborili su prvu pobjedu, predaju su u Makarskoj potpisali gosti s Jelse. Hvarani su doputovali u grad podno Biokova sa samo devet rukometaša, domaći su povratkom Pivca i Stakića bili u kompletnom sastavu. Nakon početnog vodstva koje je u 1. minuti Kingtradeu donio Ivanić gosti su poravnali u 2. preko I. Radonića. Potom je Nikola Brozović najavio kako će ovo biti njegov dan za pamćenje, a kada su mu se priključili Bariša Pivac i Marino Urlić bilo je izvjesno u kojem će smjeru ići utakmica. Sredinom poluvremena domaći su bili na plus šest (11:5) i malo su se opustili, gosti to koriste i do odlaska na odmor smanjuju zaostatak na minus tri (18:15). U nastavku su igrači Stipe Urlića prebacili u brzinu više i odlaze na plus deset (30:20), a potom priliku za igrati dobivaju oni sa manjom minutažom. Kod domaćih se čak 10 igrača upisalo u listu strijelaca, a Nikola Brozović sjajan nastup završio je sa 16 postignutih pogodaka. Na koncu su obje momčadi postigle sedamdeset pogodaka, po tome se da zaključiti da su više pažnje dali igri u napadu nego u obrani.

 

Rezultati: Zadar – Biograd 29 : 20, Split – Trilj PV 30 : 22, Opuzen – Vodice 28 : 33, Kingtrade – Jelsa M 39 : 31, Korčula – Kamičak 24 : 32.

Poredak: Zadar 10, Split 8, Vodice 8, Korčula 6, Kamičak 6, Biograd 4, Opuzen 4, Kingtrade 2, Jelsa M 2, Trilj PV 0.

Iduće kolo: Vodice – Kingtrade.

 

 

J.K./MP

Print Friendly, PDF & Email

Sva prava na tekstove i slike pridržava gradsko glasilo Makarsko primorje.

Na vrh