MINISTAR BOŽINOVIĆ POSJETIO POLICIJSKU POSTAJU MAKARSKA Pohvale za sigurnost te dobru suradnju Grada i policije

MINISTAR BOŽINOVIĆ POSJETIO POLICIJSKU POSTAJU MAKARSKA Pohvale za sigurnost te dobru suradnju Grada i policije
Nakon što je sudjelovao u Solinu na 3. Međunarodnu konferenciju ‘Sigurnost povijesnih gradova 2019.’ i ustvrdio da je Stožer za mjere sigurnosti tijekom turističke sezone u Zadru odlično funkcionirao, a policija je prevenirala veliki broj situacija ministar unutarnjih poslova i potpredsjednik Vlade RH Davor Božinović posjetio je Policijsku postaju Makarska, a potom Vrgorac, Imotski i Sinj.

Dobrodošlicu mu je iskazao načelnik Postaje Geni Dropulić, na sastanku na kojem je riječi bilo o stanju sigurnosti u Makarskoj i na Makarskom primorju nazočni su bili župan Blaženko Boban, dogradonačelnik Dražen Nemčić i predsjednik makarskog Gradskog vijeća Marko Ožić Bebek.

Ministar Božinović istaknuo je zadovoljstvo stanjem sigurnosti istaknuvši da je na visokom nivou. Posebno je pohvalio suradnju Grada i Policije, a ona se ogleda i u tome što je obnovljena zgrada Policijske postaje Makarska u vrijednosti od pola milijuna kuna, pri čemu je Grad Makarska osigurao osamdeset posto sredstava te su time omogućeni bolji uvjeti rada policijskih službenika.

 

 

 

J. Morović/IvoR

Print Friendly, PDF & Email

Sva prava na tekstove i slike pridržava gradsko glasilo Makarsko primorje.

Na vrh