DARKO DRAŽIĆ, TRENER ZMAJA ‘Optimist sam, očekujem da će bodovi ostati pod Biokovom’

DARKO DRAŽIĆ, TRENER ZMAJA ‘Optimist sam, očekujem da će bodovi ostati pod Biokovom’
Najzanimljivija utakmica 10. kola Prve županijske lige odigrat će se u Makarskoj između domaćeg Zmaja i Omiša. Bit će ovo dvoboj dugogodišnjih treće ligaša koji sada nastupaju u četvrtom nogometnom rangu, a jedna i druga momčad želi povratak u staro društvo. Nakon lošeg starta i promjene na klupi Zmaj je počeo igrati bolje i osvajati bodove, njihov novi trener i bivši igrač Hajduka i reprezentacije Hrvatske Darko Dražić pohvatao je konce igre, a u dva zadnja nastupa „crveni“ su bili uspješni. Nastave li Makarani sa dobrim igrama i pobjedama na kraju prvog dijela prvenstva mogli bi se naći u gornjem dijelu prvenstvene ljestvice. Prva prigoda za nastavak uspješnog niza bit će ogled sa momčadi iz Omiša.

Trener Zmaja Darko Dražić prije ovog susreta kaže: -  Optimist sam poslije dvije pobjede koje su nam donijele veliko samopouzdanje. Idemo utakmicu po utakmicu, a uspjehom protiv Omiša približili bi se vodećim momčadima lige. Osjećam da idemo u pravom smjeru, igrači su prihvatili novi način igre i to se vidi po rezultatima. Nadalje Dražić navodi kako će mu u derbiju sa Omišem nedostajati Miran Krištić i kapetan Ivan Rašić, koji ne igraju radi žutih kartona, a zdravstvenih problema ima i stoper Žižić. Njih će biti teško nadomjestiti, a one koje postavim umjesto njih morat će opravdati moje povjerenje.

Na klupi Omiša također je došlo je do promjene, umjesto Ante Vitaića momčad je preuzeo bivši Dražićev suigrač iz Hajduka Goran Šušnjara. Bit će ovo svakako zanimljiva utakmica, a iz Zmaja očekuju da će se napokon i gledatelji početi vraćati na tribine Gradskog sportskog centra Makarska.

 

J. Kovačević/IvoR

Print Friendly, PDF & Email

Sva prava na tekstove i slike pridržava gradsko glasilo Makarsko primorje.

Na vrh