BORCI MAWASHIJA Brbić, Ursić, Boban i Mustapić zlatni u Kutini

BORCI MAWASHIJA Brbić, Ursić, Boban i Mustapić zlatni u Kutini
U Kutini na 21. međunarodnom turniru Kutina Open nastupilo je više od 500 sudionika iz 7 država i 67 klubova. Boje makarskog KBK Mawashi branilo je 11 boraca koji su osvojili četiri zlatne, šest srebrenih i dvije brončane medalje. U ukupnom poretku Makarani su osvojili četvrto mjesto.

Lucija Brbić je nastupila u uzrastu početnica do 28 kg i osvojila zlatnu medalju. Također je nastupila u finalu djevojčica do 28 kg, a izgubila je finalnu borbu te tako osvojila srebro.

Toni Ursić se borio u uzrastu mlađih kadeta do 37 kg, sve borbe dobio je automatom te osvojio zlatnu medalju.

Ivo Mustapić je nastupio u light contactu u uzrastu juniora do 79 kg, a u finalnom susretu sastaje se sa klupskim kolegom Davidom Jozipovićem. Ovoga puta Mustapić je bio bolji i osvojio zlatnu medalju dok je Jozipović bio srebreni. Jozipović je nastupio i u nižoj kategoriji (do 74 kg) gdje je također osvojio srebro, kao i u kick-light kategoriji te je tako po treći put osvojio srebrenu medalju.

Kristina Ravlić je osvojila srebro u seniorkama do 70 kg, a u istoj kategoriji nastupila je i Anđela Stanić i bila brončana.

Marko Zelić se borio u mlađim kadetima do 42 kg te je osvojio brončanu medalju.

Još su za Mawashi nastupile Mia Vranješ i Petra Prlac, ali one nisu uspjele doći do medalje. Pero Gazilj i Hrvoje Boban predvodili su makarske borce u Kutini.

J. K./P.G.

Print Friendly, PDF & Email

Sva prava na tekstove i slike pridržava gradsko glasilo Makarsko primorje.

Na vrh